Marcela Fota s-a despărţit de iubitul de 23 de ani: „Blocajele apar atunci când înțelegi”

Marcela Fota s-a despărţit de iubitul de 23 de ani. După decesul soțului, artista s-a cuplat cu un tânăr în vârstă de 23 de ani, iar criticile nu au încetat să apară. Recent, a apreciat un mesaj pe Instagram, care le-a dat de gândit fanilor.

07 oct. 2022, 23:51
Marcela Fota s-a despărţit de iubitul de 23 de ani: „Blocajele apar atunci când înțelegi”
Marcela Fota s-a despărţit de iubitul de 23 de ani

Marcela Fota s-a despărţit de iubitul de 23 de ani.  Cântăreaţa de muzică populară și-a pus urmăritorii pe jar, asta după ce a apreciat o postare în care se vorbește despre acceptarea și conștientizarea unor lucruri negative în relația cu partenerul, dar și despre o posibilă separare în situația în care lucrurile nu merg în direcția potrivită.

Citeşte şi: Marcela Fota, marcată de moartea fulgerătoare a soțului ei. Artista se teme de o nouă tragedie. „Nu suntem atât de puternici încât să mai ducem și altceva. L-am visat de nenumărate ori”

Marcela Fota s-a despărţit de iubitul de 23 de ani

Se spune că extremele se atrag, dar se și resping. Important este să ai capacitatea de a accepta atunci când extrema în care te-ai dus de la început te respinge. Fericirea este ca iubirea, nu se forțează, nu se cerșește și nici nu se vânează.

Fericirea se simte, se trăiește, vine de la sine și nu se planifică. Problema este atunci când apare dificultatea de a accepta că nu este locul potrivit în care să rămâi, persoana potrivită lângă care să rămâi sau momentul potrivit. Blocajele apar atunci când înțelegi, știi, conștientizezi, însă rămâi pentru că îți este greu să accepți că este indicat să pleci și sa te detașezi.

Cel mai inteligent lucru pe care un om îl poate face este să plece la timp din orice loc, de lângă orice persoană sau lucru care nu îl face sau nu îl mai face să se simtă fericit(ă)”,  se arată în postarea apreciată de Marcela Fota, pe Instagram.

Cântăreaţa de muzică populară a încercat să fie puternică pentru fiul ei şi a reuşit acest lucru. Ba chiar mai mult, şi-a refăcut viaţa alături de un bărbat, pe care şi fiul ei îl acceptă.

Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Indiferent de ce aș face eu în această viață, nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă”, a spus Marcela Fota, la Acces Direct.