Marcela Fota jubilează de bucurie: „Minunea din burtică!” Ipostaza extrem de emoționantă în care s-a afișat artista

Marcela Fota a postat o fotografie de zile mari pe rețelele de socializare! Ipostaza în care s-a afișat este extrem de emoționantă, iar fanii au reacționat imediat.

03 nov. 2023, 11:40
Marcela Fota jubilează de bucurie: „Minunea din burtică!” Ipostaza extrem de emoționantă în care s-a afișat artista
Marcela Fota jubilează de bucurie: „Minunea din burtică!” Ipostaza extrem de emoționantă în care s-a afișat artista

Marcela Fota s-a remarcat drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe din folclorul românesc. De-a lungul anilor, talentata interpretă a dedicat mult timp și multă muncă artei sale și a reușit, în acest fel, să își construiască o carieră de succes. Chiar dacă a avut parte de nenumărate provocări și obstacole, ea a reușit să rămână puternică și a privit cu încredere spre viitor. În prezent, Marcela Fota este o mamă fericită și împlinită, având un fiu de care se mândrește cu fiecare ocazie.

Citește și: Marcela Fota, primele declarații despre moartea tatălui său: „Atunci când bunul Dumnezeu a decis să-l ia, a fost o ușurare a noastră”

De asemenea, artista se poate mândri cu o mulțime de prieteni, printre care se numără și Stana Stepănescu. Relația lor pare să fie foarte strânsă, iar acest lucru este evident din ultimele fotografii pe care le-au postat împreună pe platformele de socializare.

Recent, pe contul ei oficial de Instagram, Marcela Fota a postat o fotografie cu un conținut emoționant. Ea a dorit să împărtășească cu fanii ei una dintre cele mai frumoase bucurii ale vieții umane. Mai exact, artista a avut o întâlnire specială cu buna sa prietenă și colegă de scenă, Stana Stepănescu. Cu această ocazie, Marcela Fota a dorit să capteze momentul într-o imagine expresivă, punând în prim plan burtica de gravidă a prietenei sale.

În această fotografie emoționantă, cele două colege de breaslă au apărut apropiate și cu zâmbetul până la urechi. Cu siguranță, admiratorii lor au fost încântați să le vadă în această ipostază, plină de bucurie.

„Stana Stepănescu și minunea din burtică”, a fost mesajul scris de Marcela Fota, la una dintre fotografiile cu Stana Stepănescu.

În ce relații este Marcela Fota cu iubitul tinerel

În urmă cu aproximativ doi ani, Marcela Fota a trecut printr-o perioadă extrem dificilă, când soțul ei s-a stins din viață. Aceast tragic eveniment a schimbat complet cursul vieții artistei, deoarece a trebuit să preia toate responsabilitățile și să crească singură copilul. După o perioadă lungă de singurătate, artista a fost văzută alături de un bărbat mult mai tânăr decât ea. Cu toate că diferența de vârstă părea să nu fie o piedică în relația lor, în cele din urmă, Marcela Fota a lăsat să se înțeleagă că povestea de dragoste dintre ea și acel bărbat a ajuns la sfârșit. Deși nu a confirmat explicit despărțirea, artista a făcut câteva dezvăluiri despre începutul relației cu persoana care i-a fost alături după pierderea soțului ei. Astfel, îndrăgita interpretă a spus faptul că a fost o alegere din suflet, precizând că a simțit faptul că bărbatul a fost ceea ce a avut nevoie, la momentul respectiv.

„Am considerat că este exact ce îmi trebuia la momentul respectiv.  Tată pentru copilul meu acasă nu vreau, consider că sunt suficient de pregătită să-l cresc singură. M-a mai binecuvântat Dumnezeu și cu un copil bun, foarte cuminte, foarte ascultător, foarte educat, foarte matur. Am considerat că mă pot bucura de anumite lucruri fără prea mari obligații și așa am început acea poveste.”, a dezvăluit cântăreața, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Citește și: Marcela Fota, despărțire de iubitul mai tânăr cu 22 de ani: „Ce mai contează ce zic eu?”. Cântăreața de muzică populară vrea să fie din nou fericită, după moartea soțului