Marcela Fota, primele declarații despre moartea tatălui său: „Atunci când bunul Dumnezeu a decis să-l ia, a fost o ușurare a noastră”

Marcela Fota a vorbit despre unul dintre cele mai grele episoade din viața sa, pe fondul unei critici aspre din partea fanilor.

19 oct. 2023, 22:27
Marcela Fota, primele declarații despre moartea tatălui său: „Atunci când bunul Dumnezeu a decis să-l ia, a fost o ușurare a noastră”
Marcela Fota, despre pierderea tatălui

Marcela Fota a vorbit despre unul dintre cele mai negre momente din viața sa, pe fonul criticilor primite din partea fanilor ei, în urma afișării cu un bărbat mai tânăr cu cel puțin 20 de ani decât ea. Artista nu a fost iertată de fani, aducându-i critici aspre pentru alegerea sa.

În urmă cu trei ani, ea a rămas văduvă, după ce soțul ei a murit la o vârstă mult prea tânără. Ea a argumentat de ce a ales să fie împreună cu un bărbat mai tânăr, dar nu a avut noroc în fața urmăritorilor ei. În prezent, nu se știe dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu.

Citește și: La trei ani de la moartea soțului, Marcela Fota se luptă în instanță pentru avere. Ce demersuri face artista de muzică populară

Vedeta a vorbit despre un episod trist, și anume, moartea propriului tată. Fiind mamă singură, care își crește băiatul adolescent, recunoaște că nu îi este ușor, mai ales când publicul este împotriva ei.

„Nimeni nu m-a descoperit așa cum sunt, nimeni în afară de apropiații mei. Nimeni nu știe câte nopți stă cu el singur și plânge, mi-am auzit inclusiv lucruri de acest gen: Am văzut-o pe Marcela la volan și râdea, nu mai suferă, nu mai are nicio treabă.

Dacă lumea mă vedea plângând la volan, ce zicea? Nu reușește să se monteze și să treacă. Eu am hotărât că în afară de apropiații mei nu merită vreo explicație de la mine. Nimeni nu știe că eu a trebuit să râd pentru că copilul meu mi-a spus: Te îmbraci în negru și nu mai vreau să te văd”, a povestit Marcela Fota în emisiunea În Oglindă, realizată de Mihai Ghiță.

Lovită de durerile vieții, Marcela Fota a decis că doar aspectele pozitive din viață contează în această situație.

„Din acest motiv, eu am hotărât să accept lucrurile pe care mi le spun oamenii și am început să văd doar lucrurile frumoase în viață. Șanse au doar oamenii care indiferent de lucrurile bune sau rele pe care le-am făcut în viață, nu au plecat și nu m-au judecat”, a mai spus artista.

Citește și: Marcela Fota a început să plângă în timpul unui interviu. Ce relație a avut, de fapt, cu regretatul ei soț. „Copilul meu nu știe lucrul ăsta”

Tatăl vedetei a murit din cauza unei boli incurabile, aceasta făcând tot ce i-a stat în putință pentru a-l salva. Perioada respectivă a fost un adevărat chin pentru întreaga ei familie.

„Lovitura cu tatăl meu a venit după o altă lovitură, la scurt timp. Dar am fost oarecum pregătiți pentru că l-am descoperit cu o boală incurabilă și în ultima perioadă a vieții dumnealui a fost un chin. Și pentru dumnealui și pentru mama. Atunci când bunul Dumnezeu a decis să-l ia, a fost o ușurare a noastră. Și medicii ne spuneau, mie și Marianei, conștientizați că-l aduceți pe tatăl vostru la spital pentru voi, nu pentru dumnealui”, a spus Marcela Fota.