Marcela Fota nu se poate detașa de casa în care a locuit cu regretatul soț. Cum arată vila în care locuiesc artista și fiul ei, după moartea lui Minel Pănoiu. ”Refuz să mă desprind de acea parte a vieții mele”

Marcela Fota nu mai are nevoie de prezentare, dat fiind faptul că este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România. Nu mai este un secret nici faptul că Marcela Fota a mers mai departe în viața amoroasă, după ce soțul ei a murit. În urmă cu trei ani, Minel Pănoiu a murit, din cauza unui infarct, însă artista încă locuiește tot în vila din Craiova.

08 feb. 2024, 14:42

Marcela Fota nu mai are nevoie de prezentare, dat fiind faptul că este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România.

Nu mai este un secret nici faptul că Marcela Fota a mers mai departe în viața amoroasă, după ce soțul ei a murit. În urmă cu trei ani, Minel Pănoiu a murit, din cauza unui infarct, însă artista încă locuiește tot în vila din Craiova.

Citește și Marcela Fota, despărțire de iubitul mai tânăr cu 22 de ani: „Ce mai contează ce zic eu?”. Cântăreața de muzică populară vrea să fie din nou fericită, după moartea soțului

Marcela Fota este o artistă cunoscută la noi, mai ales că are și o voce frumoasă și un talent de admirat.

În urmă cu trei ani, cântăreața a rămas văduvă, însă a hotărât să meargă mai departe alături de bărbatul pe care l-a întâlnit, care este mai mic de vârstă decât ea.

Cum gurile rele niciodată nu încetează să arunce cu noroi, ei bine, artista pare că nu pune la suflet prea mult și îi continuă viața după bunul plac.

Au trecut trei ani de când soțul Marcelei Fota a plecat la cer, însă artista locuiește tot în vila din Craiova, acolo unde și-a întemeiat o familie cu regretatul soț.

Nu mulți știu și cum arată locuința acesteia.

”Acolo locuiam toți trei”

Marcela Fota a ales să rămână în casa în care și-a întemeiat o familie alături de Minel Pănoiu a murit, chiar dacă ar fi putu să vândă vila din Craiova și să își cumpere o altă casă.

Deși locuința îi aduce aminte de durerea trăită de ea și fiul ei după pierderea bărbatului din viața lor. Se pare că Marcela Fota vrea să îi știe prezența vie, așa cum îi spune mereu băiatului său, iar uneori, se bucură împreună cu cel mic de toate lucrurile pe care viața i-a învățat.

Marcela Fota continuă să spună în fața tuturor că ea și fiul ei simt prezența lui Minel Pănoiu în casa unde au fost până acum trei ani o familie foarte fericită.

Chiar dacă apropiații consideră că acea locuință le face rău, fiindcă le amintește de el, artista nu vrea să se desprindă de amintirile pe care le are în vila cu etaj din Craiova.

„Acolo locuim toți trei. Așa i-am explicat și băiatului meu, dacă tati nu este fizic, tati este în permanență cu noi. Simțim și știm lucrul ăsta. Soțul meu era o persoană extrem de credincioasă.

Noi locuim aceeași familie, de trei membri.Refuz să mă desprind de acea parte a vieții mele, care a fost foarte frumoasă. Într-o familie mai apar diverse discuții, dar am fost o familie care am știut să treacă peste orice obstacol. La finalul zilei reușeam să fim bine”, declara Marcela Fota, în urmă cu ceva timp, în platoul lui Măruță.

Deși viața a fost nedreaptă cu Marcela Fota, în prezent, artista este o femeie împlinită sufletește.

Are un copil minunat din mariajul cu Minel Pănoiu, iar pe lângă binecuvântarea de a avea un copil, Marcela Fota nu o duce rău nici pe plan financiar.

Locuiește într-o vilă modernă, construită după gusturile sale.

Are un etaj, unde sunt dormitoarele, dar și dressing-ul, iar la parter un living spațios și o bucătărie mare.

„Aici e livingul, unde stăm, mâncăm de două ori pe an în acrest loc. E foarte simplu să mâncăm în bucătărie. Majoritatea obiectelor pe care le vedeți sunt primite.

Elefanții i-am primit de la o nepoată de-a mea. Acești căluți sunt de la mama mea. Am muncit pentru fiecare chestie pe care o am, dar orice mi-am propus s-a îndeplinit”, spunea Marcela Fota la Acces Direct, când își prezenta casa.

Printre altele, Marcela Fota a mărturisit și faptul că din casa ei nu pot lipis laelele, fiind florile ei favorite.

Lalele au fost și florile principale de la nunta cu regretatul ei soț.

Citește și Marcela Fota are un iubit de 24 de ani şi un copil de 14 ani. Adolescentul nu i-a zis niciodată „mamă”

„Lalelele sunt florile mele preferate. La nunta mea tot aranjamentul a fost din lalele. Am avut 6000, a venit tirul din Olanda”, a mai spus Marcela Fota.