Marcela Fota are un iubit de 24 de ani şi un copil de 14 ani. Adolescentul nu i-a zis niciodată „mamă”

Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit despre mai multe aspecte din viața personală, printre care și relația cu fiul ei, David, în vârstă de 14 ani.

01 feb. 2024, 10:22
Marcela Fota are un iubit de 24 de ani şi un copil de 14 ani.  Adolescentul nu i-a zis niciodată „mamă”

Marcela Fota a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiul ei, David. Adolescentul nu o strigă pe vedetă “mamă”, însă artista nu este deranjată de acest aspect, întrucât cei doi se înțeleg de minune.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit despre mai multe aspecte din viața personală, printre care și relația cu fiul ei, David, în vârstă de 14 ani.

Cei doi se înțeleg foarte bine, dar adolescentul o vede și ca pe o prietenă, nu doar ca pe mama lui. De altfel, David nu o strigă “mama” pe artistă, ci “Marci”.

Întrebată dacă o deranjează acest aspect, Marcela Fota a spus că nu, pentru că fiul ei îi spune așa de când era mic. Cu toate acestea, există anumite “reguli”, și anume faptul că artista trebuie să-i spună fiului ei “Da, mami”, în loc de “Da, David”.

“Relația mea cu David este una specială. Niciodată nu îmi spune ‘mamă’, îmi spune Marci. M-a întrebat într-o zi: ‘auzi, Marci? Ai vrea să îți spun mamă? Mie îmi place să îți spun Marci. Tu ești prietena mea!’

Dar eu, în schimb, trebuie să îi spun ‘Da, mami!’ Îi spuneam într-o perioadă ‘da, David’. Și atunci mi-a zis că ‘nu, tu trebuie să-mi spui da, mami’.

Multă  lume îmi spune ‘nu te doare capul că nu îți spune mami?’ Nu, niciodată nu mi-a zis. Și are 14 ani jumate. Dar ce crezi? La el în clasă fiecare mamă e mama lui Robert, mama lui x, dar eu sunt Marci pentru toată lumea”, a declarat interpreta de muzică populară în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, de la Metropola TV.

Marcela Fota, pregătită pentru plecarea fiului ei

De asemenea, cântăreața a luat mereu cele mai bune decizii pentru fiul ei și știe că acesta va face alegeri bune. Vedeta este pregătită pentru momentul în care adolescentul va pleca de acasă.

În plus, vedeta se așteaptă ca, într-o zi, fiul ei să aibă o relație și se declară pregătită și pentru acest lucru. Artista știe că băiatul ei este independent și că se poate descurca în orice situație.

“Sunt foarte pregătită pentru că am crescut un bărbat independent. Deși ne înțelegem din priviri, niciodată nu i-am știrbit din personalitate. L-am lăsat mereu să ia deciziile singur.

Să le ia pe cele corecte, până în momentul de față. Sunt pregătită de când va zice ‘Marci, de azi vreau să stau singur sau ea e iubita mea’”, a mai spus Marcela Fota.

Marcela Fota dezvăluie ce stă în spatele relației cu bărbatul mai tânăr cu 22 de ani decât ea: „Aveam nevoie de el să mă resusciteze puțin”. Artista a făcut anunțul despre nuntă

Marcela Fota s-a îndrăgostit de un bărbat cu 22 de ani mai tânăr. A fost criticată în repetate rânduri pentru alegerea făcută, dar, deși la început au afectat-o comentariile răutăcioase, în cele din urmă a decis că fericirea ei este cea mai importantă și a putut trece mai ușor peste gura lumii.

Marcela Fota, despre căsătoria cu iubitul tinerel: „Eu sunt pregătită să-mi ofer mici bucurii sufletului meu”

Deși sunt de aproape doi ani împreună, iar relația lor merge ca unsă, cei doi nu au de gând să facă marele pas. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, După faptă și răsplată, de la Metropola TV, artista a mărturisit că, momentan, nu e pregătită să aducă în viața fiului ei un bărbat.

Nu m-a interesat ce părere are lumea, ci ca sufletul meu să fie mângâiat, să fie alintat și iubit ca să poată oferi mai departe iubire. Nu poți emana bine dacă ești bolnav pe interior. Eu am luat niște decizii în viața mea, dar mi-am asumat fiecare lucru pe care l-am făcut. Atâta timp cât faptele mele nu afectează oamenii din jur.

Eu sunt pregătită să-mi ofer mici bucurii sufletului meu și să-i ofer lui David o viață frumoasă. Mai sunt pregătită să mă bucur de fiecare chestie pe care Dumnezeu consideră că trebuie să o trec. De un singur lucru nu sunt pregătită, momentan, de a aduce pe cineva în viața lui David, sau în casa lui. Să ne vindecăm, putem doar noi doi, eu cu el”, a declarat Marcela Fota.

Citeste si  Noi cumpene pentru Marcela Fota. Cu ce probleme se confruntă fiul acesteia: „M-am speriat foarte tare”

Marcel Fota explică atracția față de un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea: „Aveam nevoie de un bărbat tânăr să mă resusciteze puțin ca să pot să depășesc un moment”

Artista a explicat și de ce a fost atrasă de un bărbat mai tânăr cu două decenii decât ea.

Sunt o femeie liberă, majoră, cu un bărbat liber, major! Ce e rău în asta? Poate eu aveam nevoie de un bărbat tânăr să mă resusciteze puțin și să-mi dea altfel de trăiri ca să pot să depășesc un moment. Poate bărbatul respectiv, tânăr, avea nevoie de o femeie mai matură, mai stabilă… Dacă a fost să ne întâlnim și să trăim o poveste, așa a fost! Pur și simplu întâmplarea! A fost o trăire care nu cred că a afectat pe absolut nimeni, dimpotrivă, mi-a făcut mie bine, și lui! 

S-a încheiat povestea? Nu vreau să spun… Dar eu sunt bine! Suntem foarte ok… Nu mă mai văd căsătorită”, a mai mărturisit Marcela Fota.

Citeste si Marcela Fota, declarații uluitoare despre iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Cum a primit familia soțului decedat vestea că are un nou partener: „Eu dacă vreau, mâine stau cu unul de 18 ani”