Marcela Fota a dat vestea așteptată pe toți! Când va aduce pe lume al doilea copil

Marcela Fota a făcut dezvăluiri legate de viața ei personală. Artista a mărturisit care e una dintre marile ei dorințe în perioada următoare.

25 ian. 2023, 11:35
Marcela Fota a dat vestea așteptată pe toți! Când va aduce pe lume al doilea copil

Marcela Fota a acordat un interviu în care a răspuns tuturor bârfelor legate de viața ei. A spus ce părere are despre operațiile estetice și care sunt trucurile ei ca să arate bine. De asemenea, artista a spus ce dorință mare are în perioada următoare.

”Nu am nimic impotriva celor care isi fac operatii estetice, insa, eu nu sunt de acord pentru ca-mi este frica, chiar si nasterea am avut-o pe cale naturala, nu am nici o interventie chirurgicala. Asa, mici ajustari am ca orice om, la varsta mea de 27 ani necesita. Mi-am injectat buzele, am si postat un story cand erau putin negre. Cand voi simti ca este nevoie, voi face si interventii, un lifting, la sani, sunt dispusa la orice”, a declarat Marcela Fota.

Citește și Marcela Fota, deranjată de criticile aduse iubitului ei: „Nu văd de ce ar trebui să fiu judecată”

Marcela Fota e foarte mândră de fiul ei, David, și se implică foarte mult în educația și activitățile lui. Artista a mărturisit că își dorește să mai facă un copil.

”O surioara? De ce nu, daca Dumnezeu vrea, oricand! David nu cred ca ar vrea, dar eu stiu ce inseamna sa ai frati!”, a spus ea pentru Star Popular.

Marcela Fota trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr, însă nu prea a vorbit până acum despre acest aspect.

Citește și Marcela Fota, în ipostaze tandre alături de iubit. Imaginea care face cât o mie de cuvinte

”La cat de judecati suntem de oamenii din presa si cei care citesc fel si fel de prostii, cel mai simplu ar fi sa fim intrebati ca sa ne putem spune punctul de vedere. Atata timp cat faptele si deciziile mele nu afecteaza pe nimeni, nu vad de ce as fi judecata sau trasa la raspundere. Cat despre presa, as avea o intrebare pentru fiecare care a decis sa scrie despre mine numai tampenii: daca as angaja un detectiv sa-i urmareasca, sa vedem si vietile fiecaruia, nu stiu daca le-ar fi ok. Stii cum e vorba aia, uita-te in curtea ta mai intai. Cand esti impacat si linistit cu ceea ce traiesti, nu cred ca te intereseaza ce face cel de langa tine. Am trecut prin perioade grele ale vietii din care am invatat anumite lucruri, ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns la nivelul in care cand ma trezesc dimineata, nu spun Doamne da-mi, spun: Doamne, multumesc!”, a mai declarat Marcela Fota.