Marcela Fota s-a trezit cu moştenitorii pe cap după decesul soţului ei: „Când a văzut că toţi voiau câte ceva din averea tatălui lui, fiul meu m-a întrebat dacă vom fi daţi afară din casă”

Minel Păpăroiu s-a stins din viaţă subit, la doar 47 de ani, fiind răpus de un infarct în timp ce aştepta la coadă, într-o instituţie a statului. Soţul Marcelei Fota mai fusese căsătorit şi avea două fete din căsnicia anterioară, astfel că la moştenire au venit şi acestea.

04 feb. 2024, 00:58
Marcela Fota s-a trezit cu moştenitorii pe cap după decesul soţului ei: „Când a văzut că toţi voiau câte ceva din averea tatălui lui, fiul meu m-a întrebat dacă vom fi daţi afară din casă”

Marcela Fota s-a trezit, după moartea soţului ei, cu moștenitorii acestuia. Om de afaceri, Minel Păpăroiu a lăsat în urmă mai multe bunuri de care Marcela nu a ţinut cu dinţii şi  le-a cedat în favoarea fetelor lui doar ca să aibă parte de linişte.

A luat decizia de a ceda tot ce cer cele două moştenitoare după ce a văzut frica din ochii băieţelului ei, David, care a întrebat-o dacă vor fi daţi afară din casă acum că tatăl lui a murit.

Noi am avut o problemă atunci, tatăl lui David mai avea doi copii și a urmat cu moștenirea, cu averea… la care copilul meu, primul lucru care m-a întrebat, văzând că toată lumea vine să ia, eu am, eu vreau, eu… luați! Am lăsat foarte mult de la mine până am ajuns la liniștea necesară. David avea 11 ani jumate și m-a întrebat: o să ne dea afară din casă? Astea sunt lucruri care te fac să înțelegi că trebuie să faci ce este bine pentru copilul tău.

Citeste si Marcela Fota dezvăluie ce stă în spatele relației cu bărbatul mai tânăr cu 22 de ani decât ea: „Aveam nevoie de el să mă resusciteze puțin”. Artista a făcut anunțul despre nuntă

S-au rezolvat și lucrurile cu averea, eu și David am renunțat la anumite lucruri în favoarea lor, el a fost un om foarte harnic, a rămas cât să putem noi duce… am lăsat din partea noastră pentru liniște. Am zis și faptul că, în ultima perioadă, el trăind mai mult lângă mine și David și mai puțin lângă ele, am zis că poate simt asta ca pe o recompensă. Cel mai important este să fii liniștit psihic, și pentru niște bani sau suprafețe, liniștea mea merita orice”, a declarat Marcela Fota în emisiunea Cristinei Șișcanu, ”După faptă și răsplată”, la Metropola TV.

Cum a reacţionat David după moartea tatălui lui: „Două luni nu a spus nimic, apoi s-a încuiat în baie şi a urlat”

Băieţelul Marcelei şi al lui Minel Păpăroiu avea doar 11 ani atunci când tatăl lui a plecat la ceruri. Mama lui a găsit cele mai potrivie cuvinte să-i spună despre plecarea tatălui. Micuţul nu a vrut să meargă  să-l vadă la biserică, a vărsat câteva lacrimi, apoi două luni nu a mai pomenit nimic despre acest subiect.

Până într-o zi, când s-a încuiat în baie şi a urlat.

Prima zi mi-a fost teamă că el va spune că va vrea să îl vadă. I-am spus că tati a avut o problemă și că este în spital și că vedem mâine ce se întâmplă. A doua zi i-am spus ‘Tu știi cât îl iubea Dumnezeu pe tati și tati pe Dumnezeu’. I-am spus că Dumnezeu a hotărât să-l ia pe tati. El mi-a spus ‘Adică, tati nu mai e?’.

După a fost lupta, copilul meu nu a avut nicio reacție atunci, i-au curs două lacrimi, că m-a văzut pe mine plângând. I-am spus că tati este pus într-un loc în biserica la care a ajutat să se construiască și l-am întrebat: ‘Vrei să mergi cu mama să stai cu tati?’, iar el a spus ‘Spune-mi a doua opțiune’. I-am zis ‘Să stai acasă cu prietenii tăi’, el a zis că vrea acasă.

Citeste si Noi cumpene pentru Marcela Fota. Cu ce probleme se confruntă fiul acesteia: „M-am speriat foarte tare”

Din momentul acela copilul meu nu a mai vorbit despre chestia asta, efectiv refuza orice discuție pe acest subiect. Aici a fost panica mea și durerea.La vreo două luni a venit sora mea, de atunci ea stă la noi, mi-a spus că David era încuiat în baie. L-am găsit urlând, avea 12 ani. L-am luat în brațe și am plâns amândoi, atunci a acceptat și el momentul prin care trebuia să treacă”, a povestit Marcela Fota in emisiunea lui Catalin Maruta.