Mare bairam în Costeşti de Sfânta Maria. Romii şi-au etalat AURUL şi LIMUZINELE VIDEO

Paranghelie mare, în Vâlcea, unde ţiganii au petrecut de Sfânta Maria Mică. Sute de romi din toată ţara s-au adunat pe islazul comunei şi şi-au etalat tot ceea ce au avut mai de preţ: bijuterii, maşini şi mahmudele. La petrecere a avut loc însă şi un incident. Unui ţigan i s-a făcut rău după ce a fost înţepat de o albină, iar medicii au intervenit de urgenţă.

09 sept. 2014, 06:34
Mare bairam în Costeşti de Sfânta Maria. Romii şi-au etalat AURUL şi LIMUZINELE VIDEO

Ţiganii s-au adunat în număr mare la Costeşti, să petreacă de Sfânta Maria. Imediat după ce s-au rugat la sfânta Maria, romii s-au pus pe băut şi mâncat.

Cu toate că mai mulţi lideri ai romilor au cerut discreţie, ţiganii nu s-au putut abţine să nu se laude cu ce au mai de preţ.

„Aurul este totul. Cum are un român hectare de pământ, aşa are ţiganul aur”, a declarat o femeie de etnie romă.

CITEŞTE ŞI Cea mai mare sărbătoare a romilor ar putea fi INTERZISĂ / VIDEO

Bairamul a fost înrerupt pentru câteva momente, când o albină a înţepat un ţigan. Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De la paranghelie nu a lipsit regele ţiganilor din România, Daniel Cioabă, care a dat câte o sută de euro pentru două fetiţe creştinate de sfânta Maria.

Marii absenţi ai petrecerii au fost însă maneliştii de top. Ţiganii spun că Bercea Mondial era cel care îi plătea să vină la Costeşti, dar acum este după gratii. La petrecere a fost invitat şi Traian Băsescu, dar preşedintele nu s-a dus.