Mare oportunitate: bilete de avion gratis pentru turiști. Destinația de lux care-i așteaptă pe români, în 2023

După coșmarul „COVID", omenirea e pregătită în sfârșit să revină la vechile activități. O țară importantă de pe glob este gata să reînvie turismul. Astfel, oferă nu mai puțin de 500.000 de bilete de avion în mod gratuit. 

03 feb. 2023, 18:04
Mare oportunitate: bilete de avion gratis pentru turiști. Destinația de lux care-i așteaptă pe români, în 2023

În urma protestelor violente, Xi Jinping s-a văzut obligat să renunțe la restricțiile COVID. Astfel, China s-a deschis din nou turiștilor.

Administrația de la Beijing scoate „la concurs” 500.000 de bilete de avion gratuite pentru vacanță, turiștilor din întreaga lume. Proiectul a fost dezvăluit joi, 2 februarie. Inițiativa a fost gândită de politicienii chinezi încă din perioada COVID.

China oferă tichetele pentru o sigură destinație de vacanță, pentru Hong Kong. Inițiativa se numește chiar „Hello Hong Kong!”.

În prezent, un bilet către Hong Kong dus-întors costă aproximativ 1.000 de euro.

 

Cum pot intra românii în posesia biletelor gratuite de avion, pentru a vizita Hong Kong-ul

 

Biletele de avion gratuite urmează să fie distribuite între cele trei companii aeriene ale Hong Kong-ului: Cathay Pacific, HK Express și Hongkong Airlines. Investiția se ridică la aproximativ 255 de milioane de dolari.

Cei care își doresc să viziteze Hong Kong trebuie să intre pe pagina World of Winners începând cu data de 1 martie și să se înscrie cu numele în loteria pentru biletele de avion.

Tichetele gratuite vor fi distribuite astfel: de la 1 martie 2023 pentru cetățenii din Asia de Sud-Est, de la 1 aprilie 2023 pentru cetățenii din China continentală și de la 1 mai 2023 pentru cei din restul lumii.

 

Hong Kong, o destinație turistică de lux

 

Hong Kong este o regiune autonomă de pe coasta de sud a Chinei, cu o populație de peste 7,5 milioane de locuitori. De-a lungul anilor, poziția geografică și legăturile comerciale au transformat Hong Kong-ul într-o mare metropolă. Orașul a devenit unul dintre cele mai mari porturi din lume, centru comercial și financiar de prim rang în lume. Bruce Lee și Jackie Chan se numără printre personajele cu care se mândrește metropola plină de lux. Chan s-a născut iar Lee a murit în regiunea autonomă din sudul Chinei.

În perioada COVID, administrația din Hong Kong a impus printre cele mai aspre restricții din lume. Înainte de aceste vremuri, Hong Kong-ul avea 56 de milioane de turiști, anual. Până în 2022, numărul vizitatorilor a scăzut brusc la 100.000 de turiști anual.