Mare surpriză! Ce sport a practicat în tinerețe afaceristul Dan Șucu: „Mi-a curs sânge din nas”

Dan Șucu, patronul Mobexpert și investitorul principal de la Rapid București, a fost dintotdeauna pasionat de sport. În cadrul unui interviu, celebrul afacerist a dezvăluit prin ce întâmplări a trecut în tinerețe.

16 oct. 2022, 09:32
Mare surpriză! Ce sport a practicat în tinerețe afaceristul Dan Șucu: „Mi-a curs sânge din nas”

Dan Șucu a practicat handbalul, în adolescență. A ajuns chiar la lotul național. „Lotul național de juniori la handbal, portar. După ce am intrat la facultate, la Politehnică, trebuia să merg la Poli Timișoara.

Am vorbit cu domnul antrenor Constantin Jude, care mi-a spus: ‘Băiete, ești binevenit aici’, dar în fața mea era un portar excepțional care se numea Alexandru Buligan. Era clar că o să îmi crească fundul pe bancă. Așa am rămas cu matematica”, a povestit Șucu, în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, de la GSP.

FOTO: Cine este și cum arată soția lui Dan Șucu. Afaceristul s-a afișat cu frumoasa blondină la meciul echipei sale, Rapid

Cum și-a spart nasul Dan Șucu la handbal

O lungă perioadă, Dan Șucu a practicat handbalul pe ascuns. „Tata a aflat târziu că fac handbal și a venit o singură dată să mă vadă. Chiar atunci am primit o minge drept în figură și zece minute mi-a curs sânge din nas.

Mi-a zis că nu mai vine a doua oară. El, campion de călărie, dar nu m-a lăsat niciodată să încalec un cal. Mi-a spus că e prea periculos! Când a văzut ce mi-am ales, n-a mai zis nimic”, a mai dezvăluit afaceristul.

Investiții masive făcute de către Dan Șucu

Fiica lui Dan Şucu a fost părăsită de logodnic. Acesta a vrut să pună mâna pe o cunoscută a lumii mondene, dar „s-a ars”

Celebrul afacerist continuă să facă investiții masive la Rapid. Fostul jurat de la „Imperiul Leilor” a inaugurat de curând Baza Constructorul, una dintre cele mai moderne din România.

1000 de copii cu vârste între 5-17 ani vor face antrenamente de fotbal de 3-4 ori /săptămână.

„Cei mai talentați și ambițioși dintre ei, dacă vor dori și îi vor convinge pe antrenori că merită, vor putea să facă pasul către echipele de juniori de elită ale Rapidului”, au transmis oficialii clubului din Giulești.