Marea conjuncție Jupiter-Uranus 2024: 3 ZODII pe care obstacolele din această săptămână NU le doboară. Lecții pentru toată viața

Cele trei semne zodiacale care au horoscoapele destul de agitate, dar cresc cel mai mult din provocările vieții sunt mai jos.

17 apr. 2024, 18:46
Marea conjuncție Jupiter-Uranus 2024: 3 ZODII pe care obstacolele din această săptămână NU le doboară. Lecții pentru toată viața

În timpul săptămânii 15-21 aprilie 2024, trei zodii ar putea simți povara unor momente destul de aspre. Vom constata că trebuie să ne pregătim pentru că vom fi trași la răspundere nu doar pentru ceea ce am făcut, ci și pentru ceea ce promitem să facem, pentru ceea ce avem în minte și pentru ceea ce intenționăm să facem în momentul de față. Amintește-ți, această săptămână este foarte intensă. Soarele se mută în Taur, iar expansivul Jupiter face conjuncție cu Uranus cel surprinzător. Cele două planete nu s-au mai întâlnit din 1941 încoace, iar următoarea lor cojuncție, tot în Taur, va fi abia în 2107.

Cele trei semne zodiacale care au horoscoapele destul de agitate, dar cresc cel mai mult din provocările vieții sunt mai jos.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Ești complet dedicat ideii de pace, liniște și siguranță… știi, playlist-ul tipic al Racului. În timp ce cu siguranță vei obține ceea ce ai nevoie, ai putea constata că obținerea acestuia vine în mod dificil, adică, pentru toate eforturile tale, ai putea descoperi că există oameni în viața ta care par să se bucure să-ți facă drumul spre obiectiv un pic mai dificil decât ai dori.

Ce vei vedea în săptămâna 15-21 aprilie 2024 este că nu toți sunt de partea ta, dar asta îți oferă un avertisment cu privire la cine să eviți. Odată ce înțelegi că nu toți sunt cei mai mari fani ai tăi, vei realiza simultan că nu ai nevoie de fani și că, dacă există cineva aici care te susține, acela ești TU, dragă Rac. Săptămâna asta poate fi dificilă, dar nu vei ceda ușor, asta e sigur.

Luna aprilie ne CUTREMURĂ energetic. Cum ne schimbă viața marea conjuncție dintre futuristele Jupiter și Uranus din 20-21 aprilie 2024

Pe măsură ce energiile săptămânii aduc Soarele în Taur, vei simți că furia ta a fost ținută în așteptare, așteptând această zi pentru a te elibera în sfârșit de suferința ta reținută. Deși nu ești genul care să-i dea afară pe alții, dacă trebuie să-ți aperi spațiul, atunci o vei face, și o vei face TARE.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Săptămâna asta te pune să joci volei cu propriile tale emoții, trecând de la rece la fierbinte și înapoi, toate într-o singură zi. Cu rara conjuncție dintre Jupiter și Uranus de la finalul săptămânii, vei fi deja în defensivă, știind că ești singura persoană din lumea ta care te va susține. Dacă ai o alegere crucială, o vei face. Totuși, s-ar putea să regreți alegerea, așa că fii atent.

Zodiac chinezesc aprilie 2024. Marian Golea: Ce zodii au multe stele pe axa norocului

Întreaga săptămână este provocatoare pentru tine, dragă Scorpion, și asta nu înseamnă că nu te bucuri din când în când de o provocare bună. Îți place schimbarea pentru a schimba ceva în viața ta, ceea ce recunoști că are nevoie de modificări, și asta poate avea legătură cu viața ta romantică. Se pare că, profesional, ești pe drumul cel bun. Problema, sau mai degrabă provocarea, se află acasă, cu partenerul tău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.