Luna aprilie ne CUTREMURĂ energetic. Cum ne schimbă viața marea conjuncție dintre futuristele Jupiter și Uranus din 20-21 aprilie 2024

Conjuncția Jupiter-Uranus din 20-21 aprilie se dovedește deja a fi unul dintre cele mai mari evenimente astrologice din 2024.

16 apr. 2024, 20:45
Luna aprilie ne CUTREMURĂ energetic. Cum ne schimbă viața marea conjuncție dintre futuristele Jupiter și Uranus din 20-21 aprilie 2024

În noaptea de 20-21 aprilie 2024 avem o conjuncție rară a planetelor futuriste Jupiter și Uranus, ambele în Taur. Este prima lor întâlnire din 1941 încoace! Puterea acestei conjuncții s-a făcut deja cunoscută, specialiștii asociind-o cu cutremurele recente care au avut loc în lume.

Zodiac chinezesc aprilie 2024. Marian Golea: Ce zodii au multe stele pe axa norocului

Conjuncția Jupiter Uranus „ar putea face literalmente să se miște Pământul sub picioarele noastre”. În vreme ce Uranus face o conexiune exactă cu Jupiter pe 20-21 aprilie, conjuncția lor cu Taurul terestru ar putea face Pământul să se miște sub picioarele noastre. Plăcile tectonice se pot deplasa în apropierea acestei date (care apare și la două săptămâni după o eclipsă de Soare din 8 aprilie. Oamenii care trăiesc pe liniile de falie ar trebui să fie la curent cu pregătirea pentru cutremur, doar pentru a fi în siguranță. Dezastrele naturale bruște ar putea să apară, de asemenea, ca o furtună electrică condusă de Uranus.

Un cutremur a lovit coasta de est a Statelor Unite pe 5 aprilie. U.S. Geological Survey a măsurat cutremurul cu  magnitudinea 4,8 în New Jersey/New York, cu o replici de 4,0 grade. Cutremurul inițial a fost cel mai puternic care a avut loc în nord-est în ultima decadă, dar, din fericire, nu a provocat morți, răniți sau pagube majore.

Cu două zile mai devreme, pe 3 aprilie, însă, un cutremur cu magnitudinea 7,2 în Taiwan, cel mai mare din ultimele patru decenii, a ucis 13 persoane și a rănit peste 1.000, a dus la prăbușirea clădirilor și a provocat alunecări de teren.

Ambele cutremure din aprilie amintesc de puterea unei conjuncții Jupiter-Uranus, care afectează nu numai lucrurile de pe Pământ, ci și lucrurile de sus.

Horoscop rune aprilie 2024. O singură zodie are Wunjo, runa care oferă confort, plăcere şi bucurie. Gebo aduce protecţie divină

De acum și până la solstițiul de vară din 20 iunie, am putea asista la mai multe zgomote, la o alianță internațională de schimbare a valului sau chiar la o întâlnire cu extratereștri. 2024 este, la urma urmei, începutul formal al Epocii Vărsătorului.

Conjuncția Jupiter-Uranus din 20-21 aprilie se dovedește deja a fi unul dintre cele mai mari evenimente astrologice din 2024. Poate fi o „a treia eclipsă” (în urma schimbărilor de la eclipsa totală de soare din 8 aprilie și Balanța din 25 martie).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.