Zodiac chinezesc aprilie 2024. Marian Golea: Ce zodii au multe stele pe axa norocului

Horoscop chinezesc pentru luna aprilie 2024 cu Marian Golea. Zodiile care o duc extraordinar și fac bani mulți

16 apr. 2024, 16:38
Zodiac chinezesc aprilie 2024. Marian Golea: Ce zodii au multe stele pe axa norocului
Horoscop chinezesc Marian Golea. Ce zodii au noroc la bani în luna noiembrie

Zodiac chinezesc aprilie 2024. Marian Golea a făcut câteva previziuni astrale pentru toate zodiile pentru perioada următoare, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Șobolan

O duce atât de bani, are bani și tot ce vrea. Atenția doar la sănătate, în rest totul e perfect.

Bivol

O duce senzațional. Orice proiect început, orice lucru făcut o să aducă prosperitate. Singura atenționare este să ai grijă la ce mănânci, pentru că îți poate aduce probleme la stomac.

Zodiac chinezesc aprilie 2024 Tigru

Senzațional, nu știu cum s-au nimerit. Singura problemă care poate veni e la stomac. Avertizările țin până pe data de 8 mai.

Horoscop rune aprilie 2024. O singură zodie are Wunjo, runa care oferă confort, plăcere şi bucurie. Gebo aduce protecţie divină

Iepure

Este a patra zodie, au planuri foarte multe, pun mâna pe aur cu tot ce fac. Se supără puțin, pentru că nu iese totul cum își doresc ei.

Zodiac chinezesc aprilie 2024 Dragon

Sunt atât de prinși, au două stele ale bolilor, cel mai urât. Boală multă, dar și îmbolnăvirea relațiilor.

Șarpe

Nu este chiar nemaipomenită luna pentru ei. Singura lor ieșire din această situație este spirituală. Când Dragonul se întâlnește cu Șarpele, înseamnă spiritualitate. Dar luna aceasta nu le este prielnică, luna viitoare va fi genială.

Zodiac chinezesc aprilie 2024 Cal

Au o lună atât de proastă, de accidente, de tot ce vrei. Foarte urâtă zodia.

Oaia

O duce nemaipomenit. O duc foarte bine, își pot îndeplini planurile. Singurul amendament este pentru Oile care au probleme cu legea.

Maimuța

O duc extraordinar. Face tot ce vrea.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.

Zodiac chinezesc aprilie 2024 Cocoș

Ar trebui să stea puțin deoparte, dacă aș fi în locul lui, m-aș duce în vacanță oriunde lângă apă, nu aveți ce căuta aici. Nu este o lună bună deloc pentru ei, au 2 stele ale distrugerilor.

Câine

Nici ei nu au o lună proastă, se pot îndrăgosti, dar când e lumea mai dragă, dragostea pleacă.

Zodiac chinezesc aprilie 2024 Mistreț

Își pun în aplicare toate planurile, o duc extraordinar. Dar nu trebuie să stea în centrul casei, acolo vor avea loc doar conflicte. Este cea mai proastă zonă din toată casa.