Marea dezamăgire trăită de o fetiţă la aniversarea de 3 ani. Niciunul dintre invitaţi nu a venit. Cum a reacţionat mama copilei

Breanna Strong, 27 de ani, s-a pregătit cu mare fast pentru petrecerea fiicei sale. Avery a împlinit 3 ani şi a vrut să sărbătorească acest moment important cu prietenii săi. Doar că niciunul nu a apărut la petrecere.

10 nov. 2022, 10:06
Marea dezamăgire trăită de o fetiţă la aniversarea de 3 ani. Niciunul dintre invitaţi nu a venit. Cum a reacţionat mama copilei

Marea dezamăgire trăită de o fetiţă la aniversarea de 3 ani. Mama copilei invitase 27 de copii şi familiile lor la petrecere – iar 13 dintre ei au răspuns afirmativ invitaţiei. Familia lui Avery închiriase un loc de joacă cu tobogane gigantice, bazine de bile și tuneluri.

Breanna a comandat pizza, un tort cu tema Frozen și multe alte bunătăți, așteptându-se ca cel puțin unii dintre cei 27 de copii pe care i-a invitat să vină.

„Mi-am creat propria invitație și am trimis-o mai multor prieteni, cu răspunsuri: „Vom fi acolo”, „Abia aștept, copiii vor fi atât de încântați”, etc.”, a povestit Breanna pentru DailyMail.com.

Citeşte şi: Prin ce chinuri trebuie să treacă unii elevi. Discuția dintre o fetiță și tatăl ei care îți va rupe sufletul: „Te rog să preţuieşti perioada copilăriei mele”

„Am creat chiar și un eveniment pe Facebook. Am invitat 13 familii diferite, cu 27 de copii”.

Doar că în ziua marelui eveniment, nimeni nu a venit. Unii au spus ulterior că au uitat, alţii şi-au motivat absenţa prin faptul că „s-au îmbolnăvit”.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon – Kina

Gestul prietenilor a întristat-o profunt pe Avery, dar şi pe mama ei. Breanna a povestit pentru DailyMail.com că a fost „complet devastată” pentru copilul ei, care nici măcar nu a avut ocazia să se bucure de tort și care a stat şi a mâncat singură pizza, gândindu-se de ce prietenii ei nu ajung la petrecerea ei.

Citeşte şi: O femeie de 56 de ani a născut copilul propriului ei fiu: „Totul a mers perfect și ne simțim binecuvântați”

Breanna și-a exprimat furia într-o postare pe Instagram Stories – și ea a dezvăluit că mulți dintre cei neprezentați au contactat-o ulterior pentru a-și cere scuze.