MAREA FINALĂ TE CUNOSC DE UNDEVA 9 IULIE 2022. Surprizele pregătite pentru telespectatori

MAREA FINALĂ TE CUNOSC DE UNDEVA 9 IULIE 2022. Sezonul cu numărul XVII va fi difuzat sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi vine cu o serie de surprize pentru telespectatorii transforming show-ului.

07 iul. 2022, 08:41
MAREA FINALĂ TE CUNOSC DE UNDEVA 9 IULIE 2022. Surprizele pregătite pentru telespectatori
MAREA FINALĂ TE CUNOSC DE UNDEVA 9 IULIE 2022

MAREA FINALĂ TE CUNOSC DE UNDEVA 9 IULIE 2022. După ce Andreea Bălan a anunțat în cadrul semifinalei că este ultima ei jurizare din acest sezon, deoarece a plecat pe „Drumul Aurului” în competiția „America Express”, un nou jurat special o va înlocui.

MAREA FINALĂ TE CUNOSC DE UNDEVA 9 IULIE 2022

Mihai Petre, juratul „Dancing on Ice”, a primit cu mare bucurie propunerea de a li se alătura în marea finală Ozanei Barabancea, lui Cristi Iacob și lui Aurelian Temișan. „Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă”, a declarat Mihai Petre.

Am emoții deoarece plec, asta va fi ultima mea jurizare din acest sezon.  Am acceptat cu greu, dar voi pleca în competiția America Express alături de Andreea Antonescu. Cu nostalgie și dragoste am jurizat aceste momente per ansamblu, pentru tot sezonul, pentru că nu voi mai avea această ocazie în ultima ediție.

A fost un sezon emoționant și special, datorită concurenților, care au fost foarte muncitori, charismatici, talentați și ambițioși. Sezonul XVII «Te cunosc de undeva!» a fost un sezon cu adevărat memorabil“, a declarat emoționată Andreea Bălan.

Citeşte şi: Alina Pușcaș, schimbare radicală de look. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva și-a uimit fanii. FOTO

Cine a câștigat cea de a șaptea ediție a sezonului 17

Câștigătorii ediției a șapte a sezonului 17 de la Te cunosc de undeva sunt Romică Țociu și Carmen Chindriș. Cei doi au reușit să surprindă pe toată lumea cu intepretarea celebrei piese „Unforgettable”, de Nat K. Cole și Natalie Cole.

Preferaţii juriului au fost însă alţii. Cuplul Jazzy Jo și Zarug, transformaţi în Aretha Franklin, un nume uriaș al din muzicii jazz din SUA, a adunat cele mai multe puncte din partea juriului.

S-a luat o decizie cu trei la unu, deci nu este unanimă. (…) Cu trei voturi contra celui de al patrulea, noi am decis așa. Este adevărat că jurații au scos câștigător cuplul Jazzy Jo și Zarug, dar înainte de a veni concurenții să-și dea punctele între ei, dar având în vedere că este un precedent și ai venit cu reguli noi, mergem pe emoție în seara asta și cred că sunt în asentimentul tuturor. Chiar dacă eu mi-am menținut ideea de Jazzy Jo și Zarug și ei trei au mers pe Romică și Carmen, Romică și Carmen câștigă în seara asta gala”, a mărturisit Aurelian Temișan.


loading...
Partenerii noștri