Marea iubire a lui Ion Țiriac face furori la cei 53 de ani ai săi. Cum arată cea care i-a furat inima miliardarului român

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac, arată senzațional la cei 53 de ani ai săi. Jurnalista de origine egipteană despre care se spune că este marea și unica iubire a fostului tenismen a avut o apariție incendiară pe o plajă din Miami.

11 mart. 2023, 19:36

Marea iubire a lui Ion Țiriac face furori la cei 53 de ani ai săi. Sophie Ayad şi Ion Ţiriac au împreună doi copii, pe Ioana şi Karim. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în anul 1994, pe vremea când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania.

Citește și Ion Ţiriac a refuzat o ofertă de la Novak Djokovic. Aroganţă imensă a miliardarului român: „Nu a vrut să vândă!”

Marea iubire a lui Ion Țiriac face furori la cei 53 de ani ai săi

Aceștia au trăit timp de nouă ani o frumoasă poveste de dragoste din care au rezultat doi copii. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune, iar Sophie Ayad are doar cuvinte de laudă la adresa lui Ion Ţiriac.

”Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, a declarat în trecut  Sophie Ayad, pentru gsp.ro.

Sophie Ayad arată senzațional la cei 53 de ani ai săi. Recent, jurnalista de origine egipteană a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare în costum de baie pe o plajă din Miami, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„Arăţi uimitor” i-a scris un fan pe rețelele de socializare.

Deși se spune că Sophie Ayad a fost și va rămâne mare iubire a lui Ion Țiriac, miliardarul român a pierdut șirul cuceririlor. De-a lungul timpului în presă au apărut foarte multe povești despre viața amoroasă a fostului tenismen.

Ana Maria Ferentz, una dintre femeile despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită, a dezvăluit în urmă cu ceva timp că unul dintre atuurile afaceristului este comportamentul elegant.

„Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal şi cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat, are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos. L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume.

A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii, pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o prietenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc. Cel mai bine ar fi să vă spună domnul Ţiriac dacă m-a curtat sau nu.

Nu cred că ai văzut vreodată la Ion Ţiriac să-şi înşire iubitele sau persoanele cu care a ieşit. Nu cred că a apărut vreodată să vorbească despre nu ştiu care domnişoară blondă sau brunetă. Eu acum sunt plecată în Statele Unite… poate dacă mai stăteam…”, a spus Ana Maria Ferentz în urmă cu mai multă vreme, citată de click.ro.

Citește și Face furori pe internet! Prietena lui Ion Ţiriac, Laurette Atindehou nu este lăsată în pace de fani pe reţelele de socializare