Ion Ţiriac a refuzat o ofertă de la Novak Djokovic. Aroganţă imensă a miliardarului român: „Nu a vrut să vândă!”

Ion Ţiriac a refuzat să-i vândă lui Novak Djokovic turneul de la Belgrad, pe care vrea să-l mute la Bucureşti de anul viitor, licenţa fiind închiriată de familia actualului nr. 1 ATP până în 2023.

03 mart. 2023, 19:05
Ion Ţiriac a refuzat o ofertă de la Novak Djokovic. Aroganţă imensă a miliardarului român: „Nu a vrut să vândă!”
Ion Ţiriac a refuzat o ofertă de la Novak Djokovic. Aroganţă imensă a miliardarului român: "Nu a vrut să vândă!"

Ion Ţiriac a refuzat o ofertă de la Novak Djokovic. Sârbul a dezvăluit că i-a făcut o ofertă miliardarului român de cumpărare a licenței turneului Serbia Open, desfășurat în 2021 și 2022 la Belgrad.

„În primul rând, trebuie să spun că licența nu este a noastră. Am închiriat-o de la proprietarul ei, Ion Țiriac, iar acum o vrea înapoi. Am dorit să cumpărăm licența, să găzduim turneul din Serbia pentru mulți ani de acum încolo, pentru că am avut succes, mulți oameni în tribune, ATP ne-a dat note excelente pentru toate eforturile, dar nu avem prea multe de făcut atunci când proprietarul nu vrea să vândă licența. Trebuie să respectăm asta”, a declarat Novak Djokovic, citat de Tennis Majors.

Citeşte şi: Cum arată sexy-fiica lui Ion Țiriac. Seamănă leit cu Daniela Crudu. S-a cuplat cu un bărbat bogat

Djordje Djokovic, fratele liderului ATP, este directorul turneului Serbia Open, aceeași competiție de categorie ATP 250 organizată în trecut la București, sub numele de „Năstase – Țiriac Trophy”, pe care omul de afaceri a mutat-o la Budapesta, iar apoi la Belgrad din cauza stării de degradare a Arenelor BNR.

Citeşte şi: Cum arată femeia misterioasă care îl însoțește pe Ion Țiriac peste tot. Primele imagini, cum au fost surprinși cei doi

Ion Țiriac l-a refuzat pe Novak Djokovic deoarece, din 2024, capitala României va găzdui din nou un turneu ATP. „Eu încerc să ajung la un turneu 500 ATP, având în vedere că turneul de la Belgrad ar trebui să se întoarcă în România în 2024. Mai mult de atât, fiind proprietarul unei jumătăţi a turneului din Elveţia, de la Geneva, oarecum sunt de acord cu ATP că dacă le dau două turnee de 250 pot obţine unul de 500. Nu am încă două de 250, am unul şi jumătate, încerc să fac rost şi de jumătatea cealaltă”, a anunţat Ion Ţiriac.