Marele Benefic JUPITER își continuă drumul prin TAUR. Impact MAJOR pentru aceste 4 ZODII!

Lui Jupiter îi trebuie aproximativ 12 ani să orbiteze în jurul Soarelui, ceea ce înseamnă că petrece aproximativ un an în fiecare zodie.

21 mai 2023, 19:02
Marele Benefic JUPITER își continuă drumul prin TAUR. Impact MAJOR pentru aceste 4 ZODII!

Nicio planetă din astrologie nu poate aduce lucruri mai pozitive decât Jupiter. Aceasta planeta este mai mult decât cea mai mare din sistemul nostru solar; este, de asemenea, un profesor inspirator care demonstrează cum să îmbrățișezi schimbarea. Dacă ești una dintre zodiile cele mai impactate de Jupiter în Taur din 2023 până în 2024, pune-ți centura pentru că te așteaptă o aventură de neuitat.

Lui Jupiter îi trebuie aproximativ 12 ani să orbiteze în jurul Soarelui, ceea ce înseamnă că petrece aproximativ un an în fiecare zodie. Și când Jupiter intră în Taur pe 16 mai, ceva incredibil va începe. Deși Jupiter în Berbec a fost un tranzit vibrant și plin de putere care ne-a încurajat să avansăm, Jupiter în Taur va insufla răbdare, loialitate și, desigur, stabilitate. Aceasta zodie de pământ tenace, totuși, este mai mult decât doar împământata și practica. La urma urmei, Venus, planeta iubirii, a banilor și a dorinței, guvernează Taurul.

Jupiter în Taur ne va încuraja să ne răsfățăm cu toate plăcerile materiale care ne fac să ne simțim vii până pe 25 mai 2024.
Acest tranzit ne va arăta cum să trăim mare, dar ne va readuce pe pământ atunci când este necesar. Mai mult decât orice altceva, Jupiter în Taur vrea să fim pregătiți pentru orice furtună.

Deși Jupiter în Taur ne va aduce bogăție, romantism și prosperitate, călătoria va fi ciudată – și uneori întunecată. La urma urmei, Jupiter va forma un pătrat exact de 0 grade cu Pluto, distrugătorul, care ar putea fi impulsul spre succes. Nu te înșela – Jupiter în Taur este pe cale să iti reamintească că succesul este cea mai bună formă de răzbunare. La urma urmei, pe 1 iunie, Jupiter își unește forțele cu Nodul Nord al Destinului din Taur, culminând cu un punct care ne conduce pe calea pe care trebuia să o luăm întotdeauna. Da, Jupiter în Taur te va aduce și mai aproape de scopul tău final.

Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

Datorită alinierii cu Nodul Nord, acest tranzit al lui Jupiter poate încuraja aceste patru zodii să atingă repere semnificative și să facă pași semnificativi către măreție. Într-adevăr, dacă ai locuri de plasare în Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător, în special soarele sau semnul răsăritului, acest tranzit te poate propulsa în vârf.

Jupiter în Taur va afecta cel mai mult aceste 4 zodii
Taur
Pregătește-te, Taur, pentru că vei experimenta multă creștere într-o perioadă scurtă de timp. Când Jupiter intră în prima ta casă a sinelui, el deschide ușile închise anterior și dezvăluie oportunități pe care le-ai dorit de mult. Jupiter a adormit în casa ta spirituală și introspectivă a 12-a în ultimul an, încurajându-te să îmbrățișezi singurătatea, reflecția și reconectarea cu lumea ta interioară. Cel mai probabil ai petrecut o cantitate semnificativă de timp vindecând răni și iertând trecutul, iar toată munca grea te-a condus la acest moment frumos. Jupiter în Taur te va încuraja să ieși din carapacea ta, demonstrând cât de mult te-ai schimbat de la ultima oară când te-ai văzut. Acest tranzit ar putea duce la noi aventuri, proiecte, relații și eforturi interesante, așa că actionezi cu inima deschisă. Ține minte, totuși, că acest tranzit va coincide cu multe încercări și erori, așa că asigura-te  că râzi prin urcușurile și coborâșurile incitante.

Cu ce creaturi mitice te asociezi în funcție de zodie. Dragon, vârcolac, vrăjitoare, spiriduș de casă, ce fel de personalitate ai?

Leu

Leu, ești gata pentru niște complimente? Ar trebui să fii. Jupiter și-a petrecut ultimul an tranzitând casa ta a nouă expansivă, încurajându-te să urmezi studii superioare și filozofii de viață mai profunde. Probabil ai petrecut ceva timp citind, călătorind și încercând lucruri noi. Tot ceea ce ai învățat te-a pregătit pentru o mișcare de schimbare a carierei. Când Jupiter intră în Taur, va aduce abundență, creștere și prosperitate casei tale a zecea a carierei. De fapt, te poate încuraja să urmezi o carieră mai serios decât ai făcut-o anterior. Cu toate acestea, pentru a ajunge unde doresti să mergi în continuare, poate fi necesar să te distantezii de vechii prieteni și de relațiile pe care le-ai depășit. Ești pregătit ca ambițiile tale să aibă prioritate față de ținerea pasului cu presiunile din trecut. Ești pregătit pentru cariera pe care ti-ai dorit-o mereu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.