Nina Hariton a câștigat „Chefi la cuțite” 2023! A pus mâna pe 30.000 de euro

Sezonul 11 al celebrei emisiuni-concurs „Chefi la cuțite” a ajuns la final, iar marele premiu, în valoare de 30.000 de euro a ajuns în mâinile celui mai talentat bucătar. Iată cine este marele câștigător.

20 iun. 2023, 23:54
Nina Hariton a câștigat „Chefi la cuțite” 2023! A pus mâna pe 30.000 de euro
Marele câștigător „Chefi la cuțite” 2023! Cine a pus mâna pe cei 30.000 de euro în finala sezonului 11

Marele câștigător „Chefi la cuțite” 2023 este Nina Hariton!

Deznodământ surpriză la Chefi la cuțite, sezonul 11. Se pare că și în acest an un membru al echipei conduse de chef Sorin Bontea este marele câștigător al premiului în valoare de 30.000 de euro. Nina Hariton. Nina Hariton a venit tocmai de la Paris pentru a lua parte la Chefi la cuțite 2023 și a reușit să primească trei cuțite de aur din parte chefilor. Câștigătoarea sezonului 11 a primit cu bucurie cuțitul de la chef Bontea și i-a promis că va ajunge chiar în finală. Nina Hariton este din Republica Moldova și locuiește la Paris din 2015. La cei 31 de ani, concurenta lucrează ca agent imobiliar, dar are o experiență uriașă în bucătărie.

Scântei în marea finală „Chefi la cuțite”

Au ieșit scântei în bucătărie, după ce Nina Hariton a văzut ce făceau rivalii săi. Finalista lui chef Sorin Bontea nu s-a mai putut abține și a „explodat”. Aceasta a răbufnit atunci când a văzut ce făceau rivalii săi. Finalista lui chef Sorin Bontea nu s-a mai putut abține și a „aruncat” cu replici dure asupra celor care deschid des abatitorul. Aceasta s-a enervat foarte tare când a observat că preparatul său nu este gata din cauza celor care umblă la blast chiller.

„Nu mai deschideți și voi atâta, chiar nu vedeți… De trei ore stați la desert, iar de atunci îl tot deschideți și închideți! Pe bune! La fiecare două secunde se deschide! Mă apucă nervii”, a fost replica ei.

Timpul se scurge foarte rapid pentru concurenții „Chefi la cuțite”, iar tensiuniile sunt la ele acasă. Pablo i-a cerut lui Constantin să plece de la postul lui de lucru, dat fiind că îl încurca în tot ceea ce făcea. Presiunea cumulată și probele le-au creat dificultăți celor trei finaliști.

Laurențiu Neamțu a răbufnit

Laurențiu Neamțu, unul dintre finaliștii, a fost scos din sărite de întrebările lui Stelian Nistor, unul dintre bucătarii pe care acesta i-a ales în echipa lui. Finalistul din echipa lui chef Florin Dumitrescu a reuști cu greu să își stăpânească nervii cu greu. Replicile dintre cei doi nu au întârziat să apară și au fost cât se poate de acide.

„Nu mă mai opri cu niște întrebări stupide, da?! Te-am ales în echipă, gândește și tu. Ești bucătar! ”.

Știrea inițială – Câștigător Chefi la cuțite

Astăzi are loc marea finală a celebrului show „Chefi la cuțite”, iar premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro va ajunge în mâinile celui mai talentat bucătar. În marea cursă vor intra Nina Hariton, Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu, cei trei finaliști ai sezonului. Aceștia și-au făcut deja echipele pentru cea mai importantă etapă a concursului. Iată ce strategii au abordat aceștia pentru a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare. Foștii colegi de competiție au pășit pe platoul de filmare pentru a-i susține pe finaliști.

Citește și: Câți bani fac pe lună jurații de la „Chefi la Cuțite”. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au venituri colosale

Pentru această etapă a concursului „Chefi la cuțite” finaliștii au fost nevoiți să își aleagă membrii care vor face parte din echipa lor. Aceștia au avut voie să își aleagă 5 oameni în echipă.

„Finaliștii au voie să ia câte 5 oameni în echipă. O să vă spun mai întâi juriul. Sunt 11 chefi: Ștefan Popescu, Patrizia Paglieri, Iosif Ștefănescu, Florin Ivan, Marian Cernat, Roxana Blenche, Bogdan Alexandrescu, Andreea Moldovan, Cătălin Petrescu, Alex Petricean și Marius Tudosiei. Singurul lucru pe care l-am schimbat în regulile acestei zile este următorul. După ce v-ați ales echipa, aveți 10 minute pe ceas să le explicați ce au de făcut. 5 minute în cămară, iar apoi vor începe primele 90 de minute după care trebuie să scoateți aperitivul. O să gătiți 3 ore jumătate, eu vreau preparatele la timp”, a anunțat Gina Pistol la începutul finalei „Chefi la cuțite”.

Finaliștii au avut șansa de a-și forma echipele în funcție de rezultatele obținute de la toți jurații în semifinală. Așadar, Laurențiu Neamțu a avut cel mai mare punctaj, urmat de Paul Tudosescu (Pablo), iar mai apoi Nina Hariton.

Citește și: Florin Dumitrescu, dezvăluiri incendiare despre adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a plecat de la „Chefi la cuțite”