Marele premiu la Loto 6 din 49 a fost ridicat de norocosul din Piteşti. Metoda prin care a devenit milionar în euro

Marele premiu la Loto 6 din 49 a fost ridicat miercuri de jucătorul norocos din Piteşti. Bărbatul joacă la Loto de peste 30 de ani, iar acum a câştigat 8,2 milioane de lei (peste 1,7 milioane de euro)

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 13:52
Marele premiu la Loto 6 din 49 a fost ridicat de norocosul din Piteşti. Metoda prin care a devenit milionar în euro

„Să fiti optimişti, jucaţi, altfel n-o să câştigaţi! Am crezut întotdeauna că voi câştiga. Acum mi s-a schimbat toată viaţa”, este mesajul pe care câştigătorul premiului de categoria I l-a transmis jucătorilor.

Jucatorul norocos este din Piteşti, are în jur de 50 de ani, este familist convins şi se consideră un mare microbist. El a declarat că joacă la loto de peste 30 de ani, iar numerele care i-au purtat acum noroc nu au nicio semnificaţie deoarece au fost alese la întâmplare.

Piteşteanul joacă de fiecare dată, numai la tragerile loto de duminică şi, de-a lungul anilor, a câştigat doar premii mici, de categoria a IV-a.

Citeşte şi: Blestemul câştigătorilor la LOTO 6 din 49. Bărbatul care a devenit milionar peste noapte a fost jefuit

Biletul câştigător a fost jucat la o agenţie din Piteşti şi a fost completat cu trei variante simple, preţul fiind de 15,50 lei. Acesta este primul premiu de categoria I obţinut în acest an. Numele cîştigătoare pentru tragerea de dumincă, 1 martie, au fost 9, 49, 25, 36, 38, 24.

Citeşte şi: LOTO, LOTO 6 DIN 49. REZULTATE LOTO 8 MARTIE, numere loto 08.03.2020. Trageri duble de Ziua Femeii UPDATE