Marele secret al fraţilor Tate. Din ce făceau, de fapt, milioane de euro cei doi britanici

După arestarea fraţilor Tate, Andrew şi Tristan, ies la iveală noi detalii şocante despre activităţile derulate de cei doi în România. Pe lângă videochat şi criptomonede, un alt domeniu le aducea în conturi milioane de euro.

18 ian. 2023, 16:25
Marele secret al fraţilor Tate. Din ce făceau, de fapt, milioane de euro cei doi britanici
Marele secret al fraţilor Tate. Din ce făceau, de fapt, milioane de euro cei doi britanici

Marele secret al fraţilor Tate. Cei doi britanici și-au creat în mediul online profilele milionarilor perfecți şi și-au expus nonşalant stilul de viață opulent pe care au ajuns să îl ducă și chiar au oferit sfaturi generației noi pentru a face bani. Au dat de înţeles că au făcut avere din domeniul criptomonedelor şi din videochat, dar acum ies la iveală şi alte afaceri de milioane de euro.

Citeşte şi: Greta Thunberg a fost reţinută de poliţie după arestarea lui Andrew Tate. Cei doi au avut un schimb viral de replici pe internet VIDEO

Astfel, cei doi frați Tate făceau bani și din domeniul agricol, având pe numele lor două societăţi din acest sector. Prima, înfiinţată în 2017, are ca domeniu de activitate cultivarea trestiei de zahăr și a tutunului. A doua afacere, deschisă un an mai târziu, împreună cu un acționar polonez, are ca obiect de activitate consultanță în tehnologia informației și cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.

Citeşte şi: Cum a vrăjit-o Tristan Tate pe Bianca Drăguşanu cu ajutorul unui chelner. Imaginile pe care vedeta le-ar vrea şterse din tot internetul VIDEO

Tristan și Andrew Tate se află în arestul poliției pentru 30 de zile. Cei doi frați sunt acuzați de mai multe fapte printre care constituirea unui grup infracțional, trafic de persoane şi viol. Autoritățile române le-au confiscat celor doi mașinile de lux și proprietățile.