Marele trigon de Aer – 26 septembrie 2021. Eveniment astrologic special, sa inceapa magia!

Cele trei astre implicate in 26 septembrie 2021 in Marele Trigon de Aer sunt Luna (in Gemeni), Marte (in Balanta) si Saturn (retrograd in Varsator).

22 sept. 2021, 15:24
Marele trigon de Aer – 26 septembrie 2021. Eveniment astrologic special, sa inceapa magia!

Ziua de 26 septembrie 2021 reprezinta o data importanta pentru pasionatii de astrologie. Trei planete aflate in acelasi semn zodiacal formeaza unghiuri de 90 de grade cu cealalta, creand ceea se numeste “Marele trigon”. Spunem Marele trigon de aer deoarece toate cele trei planete se afla in semne de Aer.

Marele trigon de Aer: Luna-Marte-Saturn
Cele trei astre implicate in 26 septembrie 2021 in Marele Trigon de Aer sunt Luna (in Gemeni), Marte (in Balanta) si Saturn (retrograd in Varsator).

Luna plina in Pesti 2021. Ce aduce ECHINOCTIUL DE TOAMNA. Lasa dragostea sa conduca!
Luna in Gemeni – Fii deschis la noile reguli.
Te vei simti eliberat de nevoia de a avea tot timpul dreptate sau de atasamentul fata de un anumit mod de gandire. Luna se afla in descrestere in zodiac ideilor si comunicarii. Vei cauta in mod activ noi perspective. Si daca altii au un punct de vedere diferit, nu vei gasi acet lucru provocator. Dimpotriva, creste dorinta unui schimb onest de opini. Renunti la nevoia de a avea tot timpul dreptate si o inlocuiesti cu dorinta de a intelege si de a fi deschis.

Marte in Balanta – Convingeri echilibrate
Marte din Balanta pune accentul pe respectarea drepturilor celorlalti. Marte este razboinicul, cel care impune limitele, insa acum este sub influenta pozitiva a Lunii, dar si a lui Saturn cel rational.

Lucruri de facut cu priejul marelui trigon de Aer

Astrologii spun ca urmatoarele activitati aduc beneficii cu prilejul marelui trigon de Aer.

  • Conecteaza-te cu oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult sau cu care ai interese comune: prieteni, cunostinte, colegi, persoane care au aceleasi hobby-uri.
  • Asculta si alte puncta de vedere pentru a-ti crea si alte perspective
  • Spune ce simti, sustine-ti ideile fara sa simti nevoia sa ii convertesti pe altii la credintele tale
  • Abordeaza diferit telurile pe care le ai
  • Angajeaza-te in ceva care te pasioneaza cu adevarat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Lună Plină în Peşti ne ajută să avem revelaţii, să rezolvăm dileme. Cum sunt zodiile influenţate de acest aspect al Lunii

 

 


loading...