Mărgăritescu: Sunt şocat de condamnare deoarece n-am antecedente penale

Fotbalistul Andrei Mărgăritescu a declarat, joi, că este şocat de decizia Tribunalului Bucureşti care l-a condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru tăinuire în dosarul privind înşelăciuni cu maşini luate în leasing având în vedere că nu are antecedente penale.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 09:59
Mărgăritescu: Sunt şocat de condamnare deoarece n-am antecedente penale

„Sunt şocat dintr-un punct de vedere,pentru că nu am niciun antecedent penal, n-am făcut nimic niciodată, am fost un exemplu. Dacă păcăleam pe cineva mai ziceam, dar cred că m-am păcălit pe mine. Să dau 30.000 de euro, să pierd şi maşina şi să fiu şi condamnat… Dar eu sunt liniştit, îmi pare rău pentru imaginea care se face. Eu îmi văd mai departe de fotbalul meu şi de viaţa mea”, a afirmat Andrei Mărgărtitescu la televiziunea Dolce Sport.

Mijlocaşul aflat sub contract cu CS Mioveni a menţionat că decizia Tribunalului Bucureşti de joi reprezintă o „problemă de imagine” pentru el. „Avocatul meu normal că m-a liniştit. Însă toată lumea a fost şocată… ceilalţi avocaţi şi ceilalţi inculpaţi au fost mai şocaţi. S-au închinat toţi, au zis că nu se poate aşa ceva, că «Dacă la ai noştri aveau ceva, la tine nu se poate». Dar asta nu mă încălzeşte cu nimic. Problema este de imagine, ca faptă, ca cetăţean în ţara asta. Să nu ai niciun antecedent şi să te duci între alţi condamnaţi. Pentru ce? Pentru că vrea un judecător să te duci între alţi condamnaţi?”, a precizat fotbalistul.

Fotbalistul echipei CS Mioveni, Andrei Mărgăritescu, şi fostul portar Cristi Munteanu, în prezent vicepreşedinte al clubului Farul Constanţa, au fost condamnaţi, joi, de Tribunalul Bucureşti la pedepse de trei ani şi, respectiv, cinci ani de închisoare cu executare, iar fondatorul centrului medical Doris, Alexandru Magherescu, a primit şapte ani de închisoare cu executare.