Margherita ar putea scăpa de închisoare. Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească

Raportul INML al Margheritei arată că aceasta consumase cocaină în luna mai, atunci când a produs un accident de circulație, iar pentru a scăpa de o condamnare la închisoare, ea este nevoită să îndeplinească unele condiţii, conform legii.

RomaniaTV.net
02 aug. 2020, 11:47
Margherita ar putea scăpa de închisoare. Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească

În urmă cu trei luni, Margherita a fost testată pozitiv cu droguri, după ce a provocat un accident de circulație.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță a fost dusă la INML, acolo unde i s-a prelevat o probă de sânge, pentru ca specialiștii să determine dacă testul făcut de polițiști a fost fals pozitiv sau dacă tânăra de 28 de ani chiar consumase stupefiante, scrie Playtech.

Imediat după incident, Margherita a ajuns la poliție, unde i s-a deschis dosar penal. Acolo, ea a făcut din nou scandal, acuzând organele competente de faptul că ar vrea să îi distrugă imaginea.

Artista a declarat că nu a consumat niciodată droguri, iar mai apoi a încercat prin toate mijloacele posibile să inducă această idee și celor care o urmăresc pe canalele de socializare, dar și presei. Totuşi, surprinzător sau nu, săptămâna trecută au ajuns rezultatele de la INML, care au demonstrat faptul că în dimineața cu pricina, ea consumase un cocktail de droguri, printre care si cocaină și LSD.

Pusă în fața probelor de necontestat, Margherita a fost nevoită să recunoască adevărul, iar acum riscă cinci ani de închisoare pentru consum de droguri și declarație mincinoasă.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de sursa citată, Margherita le-ar fi spus anchetatorilor că este dispusă să facă orice pentru a scăpa cu o pedeapsă mai ușoară, inclusiv să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

A recunoscut, însă, și de data aceasta a încercat să mintă, spunând că a consumat numai de două ori, Însă, amestecul de stupefiante pe care îl avea în sânge nu este al unui începător. Specialiștii spun că numai cineva al cărui organism este obișnuit cu drogurile de mult timp, ar fi putut suporta acel cocktail, care conținea și cocaină. Într-un final, a spus tot adevărul.

Va ajunge, cu siguranță, la dezintoxicare. Probabil că avocatul a sfătuit-o să facă acest lucru, pentru ca judecătorul să fie mai indulgent. Dacă nu mergea ea din proprie inițiativă, oricum ar fi obligat-o instanța”, au declarat surse din anturajul familiei de la Clejani pentru sursa citată.

Citeşte şi: Împăcarea momentului în SHOWBIZUL românesc! Jo şi Juno formează din nou un cuplu şi sunt mai fericiţi ca niciodată