MARGHERITA de CLEJANI, ÎNDRĂGOSTITĂ de ION ŢIRIAC

La numai 22 de ani, tânăra cântăreaţă vrea să-l cucerească pe celebrul miliardar Ion Ţiriac, în vârstă de 75 de ani. Margherita spune că dragostea nu are vârstă şi numai Ion Ţiriac îi poate oferi tot ce-şi doreşte de la un bărbat.

20 aug. 2014, 07:05
MARGHERITA de  CLEJANI, ÎNDRĂGOSTITĂ de ION ŢIRIAC

Margherita de la Clejani a pus ochii pe Ion Ţiriac. La numai 22 de ani, tânăra cântăreaţă vrea să-l cucerească pe celebrul miliardar şi asta pentru că dragostea nu are vârstă, a declarat ea pentru spynews.ro.

Citeşte şi Margherita de la Clejani ÎNCINGE imaginaţia bărbaţilor cu un DECOLTEU AMEŢITOR FOTO

Pentru Margherita bărbatul ideal este nimeni altul decât miliardarul Ion Ţiriac. Acesta e singurul care îi poate oferi tot ce-şi doreşte, a spus fiica celebrilor lăutari Viorica şi Ioniţă de la Clejani. Cu o avere estimată la aproape un miliard şi jumătate, Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români şi la cei 75 de ani ai săi, el este recunoscut drept un bărbat cu lipici la femei.

În 2004 relaţia dintre Andreea Marin şi Ion Ţiriac a făcut mare vâlvă în showbizul românesc. Sub pretextul unei cine în doi, miliardarul a invitat-o pe Zîna surprizelor în avionul particular cu destinaţia Paris şi au petrecut două zile minunate în oraşul îndrăgostiţilor. Vedeta tv a declarat însă că Ţiriac era ca un părinte pentru ea.

CITEŞTE ŞI Lovitură CRUNTĂ pentru Clejani. Vezi ce au păţit în vacanţa pentru care au plătit MII de euro

Presa mondenă a scris că în 2000, la Olimpiada de la Sydney, Ţiriac i-ar fi mărturisit iubirea Nadiei Comăneci iar peste câţiva ani acesta ar fi avut o relaţie cu artista Ana Maria Ferentz dar şi cu înotătoarea Camelia Potec.