Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune: „Mi s-a făcut rău”

Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune. Fiica Clejanilor a acceptat provocarea de a participa la "Splash, vedete la apă", pentru a-şi învinge frica de apă. Însă, vedeta nu ştie să înoate, a făcut acolo câteva cursuri, iar apoi a acceptat să sară de la o înălţime de 5 metri.

22 aug. 2021, 11:44
Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune: „Mi s-a făcut rău”
Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune

Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune. Artista a decis să demonstreze tuturor că poate sări de la 5 metri. Însă, nu s-a gândit vreo secundă la ceea ce urma, ținând cont și de faptul că nu știa să înoate.

Am făcut trei zile de antrenamente. (…) Aș vrea să se știe că nu știu să înot”, a mai completat Marga speriată.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, mesaj impresionant de la Viorica cu ocazia zilei de naștere. Cum arăta fiica Clejanilor când era mică

Margherita de la Clejani a leşinat la emisiune

Artista s-a speriat extrem de tare cu doar câteva secunde înainte de a sări și a simțit că i se face rău, iar apoi a leşinat. Colegii au ţipat după ajutor şi a venit antrenorul: „Pune-o pe-o parte, Cătă!„.

La scurt timp au ajuns şi cadrele medicale, care i-au administrat calciu și magneziu. Din fericire, tânara și-a revenit destul de repede, doar că a tras o sperietură pe cinste.

Am sărit? Cum n-am sărit? Nu știu, aș fi vrut să sar acum de la 5 metri, dar nu știu, mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău, am leșinat”, a spus Marga, după ce s-a trezit.

Margherita de la Clejani. Primul iubit oficial rupe tăcerea

Margherita de la Clejani este o prezență mult mai discretă în showbiz decât fratele ei, Fulgy. Recent, fiul Clejanilor a făcut declarații scandaloase în care susținea că sora lui ar fi fost violată atunci când aceasta avea 13-14 ani de către Dan Bursuc. Se pare că adevărul este altul, conform celor declarate în urmă cu ceva timp de către primul iubit oficial al Margheritei, Peter Kai.

Peter Kai și fiica Clejanilor au trăit o intensă poveste de dragoste în 2015, idilă care din păcate s-a sfârșit cu scandal și regrete din partea Margheritei. În ciuda imaginilor cu cei doi tineri în care ei își manifestă iubirea pasională unul față de celălalt, Margherita nu a avut prea multe amintiri frumoase despre această relație.

Peter Kai a avut un moment de indiscreție când a mărturisit în 2015, că el ar fi luat fecioria Margheritei, care la acea vreme avea 23 de ani.

In 2015 sa fii virgina e greu. Să fim seriosi, nu stiu de ce vrea sa se creada asta. Minte, nu mai este virgina, dar e treaba ei daca asa vrea sa spună”, a declarat la vremea aceea Peter Kai, conform CanCan.