Margherita de la Clejani, de nerecunoscut după ce a renunțat la droguri. Cum a apărut pe scenă, în fața a sute de oameni: „Cred că a trecut prin multe”

Margherita de la Clejani a urcat din nou pe scenă, după o perioadă îndelungată în care a decis să stea departe de ochii curioșilor.

04 apr. 2024, 21:14
Margherita de la Clejani, de nerecunoscut după ce a renunțat la droguri. Cum a apărut pe scenă, în fața a sute de oameni: „Cred că a trecut prin multe”
Cum a apărut Margherita de la Clejani pe scenă

Margherita de la Clejani s-a aflat în urmă cu câțiva ani în mijlocul unor mari controverse. Fiica Clejanilor a avut probleme cu legea, după ce a fost prinsă volanul mașinii sub influența substanțelor interzise, iar în 2022 a fist înjunghiată pe stradă de un bărbat. De mai bine de un an, tânăra nu a mai avut nicio apariție publică, până de curând.

Citește și: Margherita de la Clejani scapă de închisoare. Ce sumă a plătit pentru a nu ajunge în spatele gratiilor

Margherita a renunțat la lumina reflectoarelor, dar și la muzică. Vedeta nu a mai mers la evenimente mondene și nici nu a mai cântat alături de Viorica și Ioniță de la Clejani, părinții ei, iar tatăl ei povestea că fiica sa a lăsat showbiz-ul în urmă pentru că vrea să se lanseze în lumea afacerilor.

Recent, pe data de 31 martie, Margherita de la Clejani a fost surprinsă la un concert. Total schimbată față de cum arăta în ultimele sale apariții, fiica Clejanilor a urcat pe scenă alături de părinții ei, susținând împreună un spectacol în orașul Ilford din Londra, pentru românii stabiliți aici.

@onofreialina♬ sunet original – Onofrei Alina

 Margherita de la Clejani a uimit pe toată lumea

Imaginile cu Margherita au devenit virale. Oamenii au fost șocați când au văzut-o pe tânără și aproape că nu au recunoscut-o. În comentariile apărute la clipul cu fiica Clejanilor de pe Tik Tok, internauții au ținut să o laude pentru faptul că a reușit să treacă peste problemele serioase cu care s-a confruntat în trecut și au sfătuit-o pe aceasta să le urmeze exemplul părinților ei și să își continue cariera muzicală.

Citește și: Ce s-a ales de Margherita de la Clejani, după ce a scăpat de pușcărie. Fiica lăutarilor s-a cumințit: „Iau viața în piept”

„Nu prea seamănă cu Marga/ Puternică mama Viorica. O familie care cred că a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă/ Și-a revenit Marga/ Cântă frumos Margherita, îmi pare bine că şi-a revenit. Viorica   cred că a luptat pentru copiii ei ca să-şi revină. Frumoasă familie/ Mă bucur să o văd pe Margherita/ Margherita, urmează-ți părinții, ai familie cu valoare și tu ai stofa de artistă și talent. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși, ai fi top dacă ți-ai dori cu adevărat și ai eclipsa restul vedetelor!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților