Margherita de la Clejani scapă de închisoare. Ce sumă a plătit pentru a nu ajunge în spatele gratiilor

Margherita de la Clejani a scăpat, parțial, de sentința instanței, după ce în 2020 a produs un accident conducând sub influența substanțelor interzise.

01 mart. 2023, 10:00
Margherita de la Clejani scapă de închisoare. Ce sumă a plătit pentru a nu ajunge în spatele gratiilor
Margherita de la Clejani nu ajunge în spatele gratiilor

Margherita de la Clejani nu va ajunge în spatele gratiilor. Inițial, vedeta a fost condamnată la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei, dar, ulterior, judecătorii de la Curtea de Apel au decis să-i înăsprească pedeapsa și au majorat suma la 40.000 de lei.

În data de 29 iunie 2022, Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv pentru accidentul pe care l-a provocat pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 din București, în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise.

„Desființează, în parte, sentința penală apelată și rejudecând: În baza art. 396 alin. 1, 2 și 10 C.p.p raportat la art. 61 C.p, condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de leo amendă penală (200 zile amendăx200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe prevăzutp de art. 336 alin. 2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, se arată în decizia instanței.

Citește și: Margherita de la Clejani, față în față cu agresorul care a înjunghiat-o. Ce pedeapsă riscă bărbatul

Cum a produs Margherita de la Clejani accidentul

Pe 23 mai 2020, în jurul orei 6.00, când se întorcea de la o petrecere, Margherita, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, a provocat un accident e bulevardul Șincai din Sectorul 4. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a intrat atunci cu mașina într-un autoturism parcat.

Polițiștii au testat-o pe cântăreață cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a arătat faptul că aceasta ar fi consumat opiacee. Margherita a fost dusă atunci la INML pentru analize.

Citește și: Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy. Cărui bărbat îi spune acum „Regele meu”

După accident, Margherita a declarat că nu a consumat substanțe interzise și că a comis accidentul din neatenție, în timp ce își făcea buzele. Ea a spus chiar că se opune consumului de droguri, adăugând că este „o fire fantastică și entuziastă”.

„Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri. Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, declara Margherita.