Margherita de la Clejani, reacţie şocantă după ce mama ei, Viorica, a implorat lumea să-i lase familia în pace: „Mai bine mort”

Viorica de la Clejani a avut din nou o ieșire nervoasă în public, implorând pe toată lumea să îi lase familia în pace, mai ales pe Margherita. Însă, fiica ei pare să nu cedeze şi continuă să aibă un comportament extrem de ciudat.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 15:12

Mesajele pe care ea le public pe rețelele de socializare atrag și mai mult atenția asupra schimbărilor din ultima vreme.Mai bine mort decât comunist, scria la imaginea pe publicat-o recent.

Viorica de la Clejani: „Vreţi să moară ca Mădălina Manole?”

Viorica de la Clejani a izbucnit la o emisiune de televiyiune, unde a făcut o serie de dezvăluiri şocante legate de situa;ia fiicei sale. Margherita trece prin momente tensionate după ce a provocat un accident rutier şi s-a speculat că ar fi consumat droguri înainte de a se urca la volan.

Viorica de la Clejani a izbucnit chiar în timpul emisiunii şi a a ieşit din casă nervoasă strigândcă doreşte ca cei doi copii ai săi, să fie lăsaţi în pace.

Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiiii în pace! Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? Sunt lucruri mai importante în țara asta! Am rugămintea în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace! Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții„, a spus Viorica de la Clejani.

Iubitul Margheritei de la Clejani rupe tăcerea. Ce spune despre consumul de droguri VIDEO

Cântăreața susţine că de mai multe zile nu a mai putut să iasă din casă în urma lucrurilor care au apărut în spaţiul public şi şi-a cerut scuze pentru ieşirile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Îmi cer scuze. N-am putut să mă mai controlez. Vreau să-mi lăsați copiii în pace pentru că este într-un continuu stres. La un moment poate să facă o prostie, iar dacă mie îmi moare fata, ce fac eu?” , a mai spus Viorica de la Clejani.

Margherita de la Clejani părea mult mai relaxată după accident, într-un interviu acordat pentru România TV.

Acum zâmbesc şi asta e bine. Întotdeauna cred că există speranţă în inima fiecărui om. Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vreau să confirm acest lucru aici. Nu este adevărat. Eu sunt contra drogurilor„, a declarat Margherita de la Clejani.


loading...
Partenerii noștri