Maria Andria a înduioșat-o pe Adela Popescu: „Vrem să facem copil și nu putem. Am făcut două tratamente scumpe, dar nu am reușit”

Maria Andria a înduioșat-o pe Adela Popescu. Cântăreața a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre viitorul soț, pentru că își dorește foarte tare un copil și nu reușește să rămână gravidă, deși a făcut două tratamente extrem de scumpe.

25 ian. 2023, 22:55
Maria Andria a înduioșat-o pe Adela Popescu: „Vrem să facem copil și nu putem. Am făcut două tratamente scumpe, dar nu am reușit”
Maria Andria a înduioșat-o pe Adela Popescu

Maria Andria a înduioșat-o pe Adela Popescu. După ce în trecut spunea că a fost  vrăjită să nu se poată căsători, cântăreața și-a găsit sufletul pereche, care a și cerut-o de soție. Matteo face totul pentru fericirea artistei, iar aceasta a povestit înlăcrimată cât de mult este iubită.

Maria Andria a înduioșat-o pe Adela Popescu

Singurul lucru care o întristează este că nu rămâne gravidă. Maria Andria și logodnicul său sunt foarte fericiți împreună, dar vor din tot sufletul un copil. Au apelat la ajutor specializat, iar tratamentele,  momentan fără rezultat.

Încă nu suntem căsătoriți, s-a dus și a cumpărat casă, face totul pentru mine. Acum mi-a cumpărat solar al meu. E foarte bun băiat. Are inima foarte bună și e rar să găsești așa ceva. Și e foarte greu că vrem să facem copil și nu putem. Mergem la doctori, am eu niște probleme. A vândut și mașina lui. E 10.000 de euro fiecare tratament, am făcut două, nu au reușit.

A cumpărat casă de 400.000 de euro în altă parte, că să fiu acolo. E o datorie foarte mare. Foarte greu găsești bărbat care să facă toate chestiile astea. Eu aveam salon, l-am vândut, mi-a zis că vrea să stau acasă. El plătește totul. Trimite tot timpul prin bancă și eu mă șochez. Înainte să vin în România, mi-a trimis 800 de euro. Eu nu sunt fată care să consume mulți bani. N-o să mă duc să mănânc bani. Familia lui are restaurante”,  a povestit Maria Andria.

Citește și: „Blonda lui Scărlătescu” a pierdut sarcina, după ce a fost operată de cancer: „Din păcate, i s-a oprit inimioara”

Ea e prima vedetă de la noi testată pozitiv cu Kraken

Maria Andria spune că a luat virusul din Cipru și a povestit ce simptome a avut și cum a fost tratată la spital. Cântăreața spune că a început să se simtă rău și, la un moment dat, a leșinat. Simptomele s-au agravat, iar soțul a decis să o ducă la spital.

Eu eram bine și am leșinat deodată. M-a ajutat bărbatul meu, care m-a pus pe un pat și trebuia să ieșim afară și i-am spus că eu nu mă simțeam bine. Vomitam foarte multe ore. El voia să mă ducă la spital în noaptea aia și i-am spus că nu mă duc atunci. Vomitam cu sânge… Știam că spitalele nu sunt OK, nici alea private, pentru care plătești și nici de stat și am zis să îmi treacă”, a spus Maria Andria, la Antena Stars.

Maria Andria a spus că a avut febră, arsuri și a vomitat, iar pacienții depistați cu Kraken de la spital aveau aceleași simptome. „M-am speriat și am crezut că am mâncat ceva. Aveam arsuri, mă ardea stomacul. După noaptea aia, făcusem febră și iubitul meu s-a dus la muncă și au venit prietenii și m-au dus la spital. Acolo mi-au spus că sunt pozitivă la Covid. Era Covid nou, boala asta nouă. Am stat la spital cu prietenii noștri și am cerut apă și nici apă nu mi-au dat că mi-au spus că o să vomit mai mult. Am stat foarte multe ore, nu ne-a luat nimeni, că nu existau paturi. Sunt foarte mulți bolnavi acum, sunt spitalele pline”, a mai povestit ea.