Maria Băsescu îşi serbează onomastica alături de nepoţica ei, Sofia Anais GALERIE FOTO

Prima doamnă a României, Maria Băsescu, îşi serbează onomastica alături de cel mai nou membru al familiei, nepoţica sa, Sofia Anais. Cu ocazia Sfintei Maria Mici, soţia preşedintelui Traian Băsescu a primit urări pe reţelele de socializare de la fiica sa cea mică, Elena.

RomaniaTV.net
08 sept. 2013, 08:59

Pentru Maria Băsescu, onomastica este una specială în acest an, după venirea pe lume a micuţei Sofia Anais. Elena Băsescu i-a transmis un mesaj de felicitare pe Facebook, mesaj însoţit de o poza cu mama sa ţinându-i în braţe fiica. 

„Este o zi specială şi în familia mea, iar anul acesta o vom sărbători în formulă extinsă pe cea mai bună mamă şi bunică din lume! La mulţi ani, mama mea dragă!“, a scris Elena Băsescu.

Deşi mai mereu îşi serbează onomastica departe de ochii lumii, în 2009, Maria Băsescu şi-a însoţit soţul la Festivalul Romilor de la Costeşti. Romii de acolo i-au dăruit o fusta lungă ţigănească, asortată cu un batic traditional, dar şi o mahmudea, adică o moneda de aur, potrivit România TV.

Anul trecut, „Prima Doamnă” a României a avut o aniversare specială: Elena Băsescu i-a scris un mesaj pe nisipul de la malul mării, iar prietenii şi familia i-au trimis zeci de buchete de flori.  Ziua onomastică şi-a sărbătorit-o două zile mai târziu, la Neptun.