Maria Buză a ajuns la sapă de lemn! Drama prin care au trecut artista şi soţul ei: „A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni!”

Maria Buză se confruntă cu mari probleme financiare, după ce toate afacerile i-au fost închise din cauza restricțiilor și măsurilor luate în contextul pandemiei de Covid-19.

04 feb. 2021, 16:24
Maria Buză a ajuns la sapă de lemn! Drama prin care au trecut artista şi soţul ei: „A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni!”
Maria Buză, probleme financiare din cauza Covid-19

Maria Buză a recunoscut la Antena Stars că trece printr-o perioadă dificilă, pe plan financiar, dar speră că treptat lucrurile se vor îmbunătăți.

Maria Buză a ajuns la sapă de lemn

Maria Buză avea două restaurante care i-au adus mai multe probleme decât satisfacții. Mai mult de atât, odată cu închiderea localurilor din țară, ca măsură a prevenirii răspândirii noului coronavirus, artista şi soţul ei s-au adâncit în probleme financiare.

Brigitte și Florin Pastramă, probleme în afaceri. Pandemia le-a închis şaormeria

„A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii. Restaurantul a fost cea mai proastă mișcare a mea și a soțului meu, care am crezut că ne va îndeplini toate dorințele. Lucrurile nu s-au întâmplat așa cum am vrut noi, căci oamenii cu care am lucrat noi au lucrat doar pentru buzunarul lor. La mare am încheiat afacerea cu doi ani în urmă, iar cu cel din București, noi eram în cădere liberă și nu reușeam să ne revenim. Noi speram zi de zi să ne revenim, dar aproape toți veneam cu bani de acasă pentru a acoperi cheltuielile. Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”, a spus Maria Buză.

Cum a fentat un afacerist restricţiile din pandemie. Şi-a redeschis patinoarul, după ce a înfiinţat o florărie în mijlocul ringului