Maria Cârneci a aruncă bomba! Cum se înțelege artista cu soția fiului ei: „Nu o consider noră”

Maria Cârneci a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația pe care o are cu Ana Maria, soția fiului ei. Aceasta a recunoscut că nora ei are un adevărat talent culinar, iar atunci când vine vorba de prăjituri Ana Maria o depășește.

24 mart. 2023, 10:48
Maria Cârneci a aruncă bomba! Cum se înțelege artista cu soția fiului ei: „Nu o consider noră”

Maria Cârneci a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația pe care o are cu Ana Maria, soția fiului ei. Recent, interpreta de muzică populară a fost invitată în emisiunea online „Detectorul de minciuni”, de pe canalul de Youtube theXclusive. În cadrul emisiunii, aceasta a vorbit despre viața ei personală, despre familie, dar a și dezvăluit ce fel de relație are cu nora ei. Aceasta și-a deschis sufletul, cu toate că se afla în fața camerelor de filmat, iar mărturisirile ei sunt de-a dreptul șocante. Oricine ăși poate da seama că nu multe soacre se comportă așa.

Citește și: Maria Cârneci dezvăluie pentru cine a strâns averea. „Am vrut să demonstrez. Nu mă interesează palatele”

Maria Cârneci nu a fost deloc pusă în dificultate de provocările lansate de Bianca Dărgușanu, cărora le-a făcut față cu brio. Mai mult, aceasta a făcut o mărturisire care ca uimit pe toată lumea din platou. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să fie atât de transparentă cu privire la fiața ei de familie. Interpreta de muzică populară a explicat că nu o vede pe Ana Maria ca pe o noră, ci ca pe propriul copil.

Ce fel de soacră e Maria Cârneci

„Sunt o soacră foarte bună, să vă spun de ce. Eu n-am decât un singur băiat și s-a căsătorit băiatul meu cu o fată pe care nu o consider noră în primul rând, o consider ca și pe copilul meu, pentru că, în momentul în care cineva îți intră în familie, nu ai cum să ai ascunzișuri. Eu să știi că nu i-am interzis copilului meu absolut nimic, însă a văzut în casă comportamentul nostru, al bunicilor, nu ne-am bătut joc de nimic în viața noastră și ne-am axat pe carieră și nu am ieșit din limitele bunului simț și în viața personală și în cea profesională”, a explicat Maria Cârneci la „Detectorul de munciuni”, de pe canalul de Youtube theXclusive .

Maria Cârneci a povestit că ea și cu Ana Maria gătesc de multe ori împreună, iar artista a mărturisit că se completează perfect. Mai mult de atât, aceasta a recunoscut că nora ei are un adevărat talent culinar, iar atunci când vine vorba de prăjituri Ana Maria o depășește.

„Gătește Ana Maria și prăjiturește foarte bine, eu zic că ne completăm. Când am eu timp, fac eu, când eu sunt la cântare, gătește Ana Maria. Face mâncăruri destul de complicate, unele chestii chiar mai bine, la prăjituri mă întrece. Fac niște ciorbe adevărate, sarmale, orice vrei”, a mai spus interpreta de muzică populară în emisiunea online.

Citește și: EXCLUSIV | Maria Cârneci rupe tăcerea despre problemele de sănătate ale lui Petrică Mîţu Stoian. „Au filmat cu două zile înainte de internarea în clinică. Era foarte vesel”