Maria Cârneci dezvăluie pentru cine a strâns averea. „Am vrut să demonstrez. Nu mă interesează palatele”

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci i-a cucerit pe români datorită talentului său, dar şi prin sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Deşi a mărturisit că a avut parte de o copilărie modestă, cântăreaţa a făcut eforturi pentru a strânge un profit generos.

09 mai 2022, 21:57
Maria Cârneci dezvăluie pentru cine a strâns averea. „Am vrut să demonstrez. Nu mă interesează palatele”

Maria Cârneci a afirmat că nu are pretenţii pentru a duce o viaţă de lux, însă s-a zbătut pentru a nu le lipsi nimic celor dragi. Cântăreața spune că familia este cel mai scump dar, iar toată munca depusă este dedicată fiului său, Eduard.

„În viața asta, nu ne dă Dumnezeu chiar toate zilele în roz sau toți banii din lume. Nici n-aș avea nevoie. Am alergat după ei, am vrut să demonstrez și să fac ce mă ajută Dumnezeu, ca ai mei, băiatul meu, să o ducă puțin mai bine decât am dus-o eu.

Nu că nu am dus-o bine, dar în strictul necesar să aibă un nivel de viață mai bun.

Nu mă interesează palatele. Aici ne folosim de toate, dar tot aici rămân. Suntem trecători și atunci de ce să am necaz sau să invidiez pe unul care are ceva în plus?”, a povestit Maria Cârneci în podcastul lui Valentin Sanfira, potrivit Cancan.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Maria Cârneci rupe tăcerea despre problemele de sănătate ale lui Petrică Mîţu Stoian. „Au filmat cu două zile înainte de internarea în clinică. Era foarte vesel”

Ce nume Maria Cârneci are în buletin

Maria Cârneci, sub numere real de Maria Petrescu, s-a născut în data de 22 martie 1953, în localitatea Perşinari – judeţul Dâmboviţa. Artista de muzică populară a copilărit în acelaşi sat în care s-a născut şi Ion Dolănescu. Puţine persoane ştiu că Maria Cârneci a fost învăţătoare în satul natal.

Maria Cârneci şi-a cunoscut soţul la un concurs de muzică. Romulus Petrescu era directorului hotelului în care artista urma să înnopteze. Din acea zi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi au rămas împreună. Căsătoria a venit în scurt timp şi apoi a apărut fiul lor, Eduard.

“L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea”, a mărturisit Maria Cârneci, potrivit kfetele.ro.

Cei doi au fost o pereche unită timp de 36 de ani de căsnicie, până în ziua în care Romulus a decedat în noiembrie 2019.  Regretul cel mai mare al Mariei Cârneci este acela că nu a mai avut un al doilea copil şi de asemenea, că nu a petrecut atât de mult timp cu familia.

Citeşte şi: Maria Cârneci, momente cumplite după despărţirea de soţ, face parastas în azil: „A fost jumătatea sufletului meu”