Maria Constantin, replică acidă pentru cei care au criticat-o că s-a apucat de cântat manele: ,,Am vrut să fiu un pic mai excentrică, am vrut să fiu eu”

Maria Constantin face ce face și atrage critici asupra ei. Recent fanii au criticat-o pentru că ar fi schimbat genul muzical, însă Maria Constantin nu a ezitat să le dea o replică pe măsură.

08 nov. 2022, 17:53
Maria Constantin, replică acidă pentru cei care au criticat-o că s-a apucat de cântat manele: ,,Am vrut să fiu un pic mai excentrică, am vrut să fiu eu”

Maria Constantin face ce face și atrage critici asupra ei. Cântăreața își obișnuise fanii cu muzică populară, din folclor, însă se pare că recent s-a gândit să schimbe stilul și să se îndrepte spre alt gen muzical, care nu ar fi tocmai pe placul celorlalți.

Ce le răspunde Maria Constantin celor care o critică

Cântăreața le-a oferit acestora un răspuns pe măsură criticilor primite.

,,Cânt și eu o manea un pic mai stilizată, mai spre folclor. Asta se cere și atunci, într-adevăr, chiar dacă eu aș vrea să merg pe un stil muzical care mi-ar plăcea poate mult mai mult, cerințele astea sunt. Trebuie să ne acomodăm.Pe mine nu mă deranjează, în general, ceea ce zice lumea. Nimeni nu stă lângă mine, nimeni nu-mi plătește mie facturile. Eu fac fix ceea ce simt eu și consider că atunci când faci ceea ce simți, poți să și transmiți mult mai mult. Cei care vorbesc sunt doar niște oameni care se uită din fața calculatorului, n-au job, n-au nimic și stau să critice”, a afirmat Maria Constantin.

Mai mult, acesta spune că a fost printre primii interpreți de muzică populară care a îmbrăcat și alte haine decât cele tradiționale.

„Dacă nu s-ar vorbi, înseamnă că n-aș exista. Cred că am fost printre primii interpreți de muzică populară care și-a dat jos costumul național și a apărut cu tot felul de vestimentații un pic mai stilizate. Chiar dacă am fost criticată, ulterior am fost un model pentru colegii mei. Am vrut să fiu un pic mai excentrică, am vrut să fiu eu. Dacă nu sunt înțeleasă, asta e”, a declarat  cântăreața.

Cât trebuie să plătești dacă o vrei pe Maria Constantin să cânte la evenimentul tău

Odată ce a adăugat în repertoriul ei și alte gen muzical evenimentele au început să fie într-un număr cât mai mare. Artista încsează pentru un eveniment privat 1.500 de euro, conform Impact, iar dacă se dorește ca Maria Constantin  să vină și cu bandul ei și să cânte toate genurile muzicale atunci vorbim de 8.000 de euro.

Cânt ce se cere la nuntă, melodiile cele mai cunoscute. Unii vor muzică populară, alții vor mai ales -unde sunt evenimente întregi – să cânt toate genurile muzicale: de la muzică ușoară, manele, populară, fiecare ce vrea. Fiind cu orchestra mea, îmi permit să cânt orice gen muzical, când merg singură am negative mai mult pe populară. În general îmi place să merg cu orchestra ca să pot cânta ce vreau și ceea ce îmi cer oamenii”, a declarat, pentru Impact.ro, Maria Constantin.

Citește și: Alin Oprea rupe tăcerea despre amantlâcul fostei sale soţii: „Din păcate, așa a înțeles să răsplătească încrederea mea”

Citește și: Andreea Bănică își construiește casă nouă. Cântăreața a publicat primele imagini din interior: „Dacă vedeți camerele copiilor”