Maria Constantin, anunț trist după nunta cu Robert Stoica: „Am ceva probleme, dar nu știu dacă vor fi vreodată rezolvate”

Maria Constantin a făcut un anunț trist după nuntă. Vedeta nu mai speră la un lucru frumos din viața ei, din cauza problemelor din trecut.

06 sept. 2023, 19:48
Maria Constantin, anunț trist după nunta cu Robert Stoica: „Am ceva probleme, dar nu știu dacă vor fi vreodată rezolvate”
Maria Constantin, anunț trist după nunta cu Robert Stoica

Maria Constantin a făcut un anunț trist după ce s-a măritat cu Robert Stoica. Chiar dacă trece printr-o perioadă foarte frumoasă acum, după ce s-a căsătorit pentru a treia oară, vedeta are parte și de o umbră de tristețe.

Ea și soțul ie și-ar dori un copil, dar vedeta nu mai speră că va rămâne din nou însărcinată. Maria Constantin spune că și prima sarcină a fist greu de dus bun sfâeșit. A luat multe tratamente când l-a născut pe fiul ei și nu știe dacă, din punct de vedere medical, ar mai putea avea un copil.

Citește și: Maria Constantin a cântat la un eveniment privat în noaptea nunţii ei! „Am de respectat contractele!”

„Da, ne dorim (n.red copii), dar având în vedere că eu și prima dată când am rămas însărcinată am luat o mulțime de tratamente și știu că am ceva probleme, dar nu știu dacă vor fi vreodată rezolvate. Cumva, nu mai sper la lucrul acesta.

Dacă este să se întâmple și Dumnezeu ne oferă această bucurie, se întâmplă și o să îi mulțumim din suflet”, a spus vedeta la Wownews.

Citește și: Câți bani câștiga Maria Constantin din muzică la început de carieră. Ce a făcut artista cu primii ei bani: „Era o sumă foarte mare”

Chiar și așa, Maria Constantin se simte împlinită și cu unicul ei fiu, Codrin, pe care îl are cu Ciprian Tapotă. Copilul care are acum 14 ani locuiește cu tatăl lui.

Și Robert Stoica are un copil dintr-o relație anterioară, așa că cei doi se pot bucura de urmașii lor fără să mai facă vreun copil.

„Dacă nu se întâmplă, oricum noi avem minunile din viața noastră, atât eu, cât și Robert, iar noi suntem fericiți.

Ce-i drept, Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că în sfârșit pot să spun că sunt fericită și nu îmi doresc să se termine fericirea asta niciodată”, a mai spus Maria Constantin.