Maria Constantin, cerută în căsătorie pe platoul „Splash! Vedete la apă”. A spus DA?

Maria Constantin trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Formează o relație cu Robert Stoica, bărbatul care o face să fie cea mai fericită femeie din lume. În ediția trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă”, Robert Stoica a cerut-o de soție pe artistă. Fiind de-a dreptul emoționată, aceasta a izbucnit în lacrimi.

16 aug. 2022, 01:10
Maria Constantin, cerută în căsătorie pe platoul „Splash! Vedete la apă”. A spus DA?

Maria Constantin nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care iubitul ei, Robert Stoica, a îngenuncheat în fața ei pentru a-i adresa marea întrebare. Văzând-o pe cântăreață cât de îndrăzneață este, dornică să execute salturi spectaculoase de la trambuline, în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă, Robert Stoica și-a luat, la rândul lui, inima în dinți și a îndrăznit să o ceară de soție.

Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi. Vedeta vrea să devină mamă: „Îmi doresc încă un copil”
Firesc, a fost vorba de o cerere inedită în căsătorie. Aparent timid, bărbatul a intrat în platoul emisiunii, a îngenuncheat în fața alesei inimii lui și a spus: „Vă deranjez și eu puțin… Iubire, văzând că ai avut curajul să faci treaba asta, mi-am făcut și eu curajul să te cer de soție. (…) Vrei să fii soția mea? Îl punem naș pe Nea Mărin”.

Cum îşi menţine silueta Maria Constantin. Vedeta îşi riscă sănătatea: „Eu sunt foarte pofticioasă”
Luată prin surprindere, Maria Constantin nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și au podidit-o lacrimi de fericire. După ce a spus marele DA, cântăreața i-a invitat pe toți cei din platou la nuntă, în frunte cu Nea Mărin de care s-a arătat foarte atașată. „Mulțumesc, iubitul meu. Da! Numai, gata, s-a terminat, nu mai trebuie să sar, nu? Nea Mărin, vii la nuntă, da? Toți veniți”, a spus Maria Constantin.

Maria Constantin, despre iubire și gelozie
În urmă cu puțin timp, vedeta povestea în cadrul unui interviu despre relația pe care o are cu iubitul ei. Cât despre gelozie însă, Maria Constantin și iubitul ei stau destul de bine la acest capitol. Iată ce spunea chiar ea: „Nu prea suntem geloși! Asta cu gelozia pleacă cumva de la o neîncredere în tine. Și atunci când ai încredere în tine, în partener, nu cred că trebuie să existe gelozii. Adică în momentul în care știi ce ai acasă și relația noastră e open mind…Nu sunt geloasă, nu am chestii din astea, daca văd o femeie frumoasă, chiar și eu îi zic: Ce frumoasa e! Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Nu pot să fiu geloasă doar pe o privire…”, declara vedeta în urmă cu ceva timp.