Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi. Vedeta vrea să devină mamă: „Îmi doresc încă un copil”

Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi. Cântăreaţa de muzică populară trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Stoica, alături de care vrea să îşi formeze o familie. Marele eveniment va avea loc la anul, iar imediat după nuntă intenţionează să rămână gravidă.

09 mai 2022, 12:27
Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi. Vedeta vrea să devină mamă: „Îmi doresc încă un copil”
Cântăreaţa trăieşte o poveste de dragoste cu Robert Stoica

Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi. Chiar dacă are deja la activ două mariaje eșuate, artista nu ezită atunci când vine vorba despre o nouă căsătorie şi este gata să spună, din nou, „DA”. Evenimentul nu va fi unul restrâns, ba din contră, vor fi sute de invitaţi care se vor bucura alături de ei.

Citeşte şi: Maria Constantin a refuzat să cânte la Las Vegas. Suma ridicolă care i s-a propus: „Eu în țară iau 1.500 de euro!”

Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi

Nunta va fi la anul, dar nu știm când, pentru că momentan nu am stabilit și vom stabili cu câteva luni înainte. Va fi în cursul săptămânii, nu în weekend. Eu mi-aș fi dorit un eveniment restrâns, dar avem foarte mulți prieteni și e cam imposibil acest lucru. Eu sunt olteancă, iar acolo se fac nunți cu 500-600 de persoane, chiar și 1000.

Rochia de mireasă este stabilită. Am modelul. Se ocupă prietenul meu Florin Burescu. Va fi o rochie frumoasă, simplă, super drăguță, mai mult nu vă spun. Eu am fost mireasă deja de două ori, am avut toate modelele de rochii, și sirenă, și prințesă. E pregătit tot, nunta va fi în București, la un restaurant select. Vor veni și vor cânta toți colegii mei”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

După nuntă, Maria Constantin se gândește serios să devină mămică pentru a doua oară. „Femeia și-a spus doleanțele. Ce să zic? Eu îmi doresc încă un copil, dar important este ce vrea Dumnezeu, că aceste lucruri depind strict de El. Este bine-venit oricând, dar mai așteptăm totuși până facem nunta”, a mai spus Maria Constantin.