Maria Constantin, clipe de panică la Splash! Vedete la apă. I s-a făcut rău când se pregătea să sară în bazin

Maria Constantin, clipe de panică la Splash! Vedete la apă. Cântăreața de muzică populară a acceptat provocarea emisiunii de la Antenă, dar nu s-a așteptat că lucrurile vor decurge astfel. În timp ce repeta săritura în bazin, a făcut un atac de panică.

05 aug. 2022, 13:22
Maria Constantin, clipe de panică la Splash! Vedete la apă. I s-a făcut rău când se pregătea să sară în bazin
Maria Constantin, clipe de panică la Splash! Vedete la apă

Maria Constantin, clipe de panică la Splash! Vedete la apă. Artista, în vârstă de 35 ani, a acceptat să participe la emisiune, pentru că, în primul rând, vrea să îşi învingă teama de înălţime, dar şi de adâncime a apei. Mai mult, este o fire competitivă şi îi place să câştige, spune ea.

Maria Constantin, clipe de panică la Splash! Vedete la apă

Cântăreaţa a făcut un atac de panică chiar în timpul filmărilor, când se pregătea să sară în bazin şi temerile au cuprins-o pe neașteptate. Maria Constantin a mărturisit că nu s-a așteptat ca lucrurile să decurgă astfel, chiar dacă are anumite temeri. De aceea a și venit la emisiunea Antenei 1, pentru a scăpa de această fobie.

Mi-este teamă de adâncime – dacă nu simt ceva sub picioare, mi-este teamă de înălțime, nu mai spun! (…). Sincer, asta este motivația pentru care am venit aici, la Splash!, pentru că îmi doresc să îmi înving această teamă. Dar o privesc ca pe o competiție, pentru că îmi place tot timpul să fiu în vârf“, a dezvăluit Maria Constantin.

Citeşte şi: Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi. Vedeta vrea să devină mamă: „Îmi doresc încă un copil”

Cum îşi menţine silueta Maria Constantin

Artista este foarte ocupată în această perioadă şi nu are timp să facă sport, însă mărturiseşte că încearcă să îşi controleze apetitul. Maria Constantin recunoaşte că mănâncă foarte puţin, cu alte cuvinte face foamea, ca să nu se îngraşă.

În unele momente, mai mănâncă şi fast food-uri, însă încearcă să nu facă asta foarte des. „Foamea! Nu fac sport pentru că nu am timp să fac sport și încerc să nu mănânc adică mănânc decât o masă pe zi mai importantă. În rest, poate mici gustări, dar încerc să mă mențin în felul ăsta pentru că după 30 de ani, într-adevăr arderile nu mai sunt atât de bune, cum erau în trecut. Și atunci încerc cumva să întrețin chestia asta doar din alimentație.

Dacă am fost plecată la cântări și nu am mâncat toată ziua, nu e mâncare acasă și nu am avut timp să gătesc, logic, că mă opresc la un fastfood, dar încerc totuși, dacă azi am mâncat fastfood, mâine și poimâine să nu mănânc ceva de genul ăsta.

Sunt mai multe mâncăruri preferate pentru că eu sunt și pofticioasă, cred că tot ce îmi pui în față aș manca dar de principiu dulciuri, la dulciuri poftesc cel mai tare!”, a mai mărturisit cântăreaţa.