Maria Constantin, în febra pregătirilor de nuntă! Cum va arăta rochia de mireasă: „Materialele sunt aduse de la Paris”

Designerul vestimentar Florin Burescu a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă pe care Maria Constantin o va purta la nuntă.

18 mart. 2023, 15:01
Maria Constantin, în febra pregătirilor de nuntă! Cum va arăta rochia de mireasă: „Materialele sunt aduse de la Paris”
Ce rochie va purta la nuntă Maria Constantin

Potrivit designerului, material ele pentru rochia de mireasă pe care Maria Constantin o va purta în ziua nunții au fost aduse tocmai din Paris.

„Când s-a încheiat ultima relație a Mariei Constantin, înainte de cea cu viitorul soț, stăteam noi relaxați, rădeam și ne uitam pe internet și, la un moment dat ne-a apărut o fată, în rochie de mireasă, și atunci ea a spus că așa arată rochia pe care și-o dorește, deși ea mai fusese de două ori mireasă.

Eu atunci i-am spus că, până se mărită din nou, o să schimbăm modelele de zeci de ori.  Nu s-a păstrat același model, dar este aceeași temă. Modelul care a inspirat-o în acel moment va fi și modelul pe care îl va prezenta.

De acolo am pornit creionarea rochiei. Momentan, nu vă pot da prea multe detalii, dar da, rochia este făcută de mine și îi mulțumesc din suflet că m-a ales pe mine. Este o rochie ce are toate materialele aduse din Paris. Pot să spun că este o rochie conturată pe personalitatea ei, ușor îndrăzneață și, în același timp, extrem de rafinată cu accesorii prețioase.

Este o rochie care necesită undeva la trei luni de lucru. Este o rochie extrem de complexă, dar foarte rafinată. Când o veți vedea, vă veți da seama că este o rochie foarte muncită. Sunt convins că această rochie va fi pe placul multora, dar și pe mai puțin placul altora. 

Citește și: Maria Constantin a dezvăluit cine este invitatul surpriză de la nunta ei. Legătura neştiută dintre ei şi celebrul manelist

Eu când am văzut-o la prima probă, am trăit emoțiile atât de mari ca și cum aș vedea soția mea îmbrăcată în rochie. Pe noi ne leagă o prietenie atât de mare, încât a fost același sentiment pe care l-am trăit la sora mea și același sentiment pe care l-aș trăit la viitoarea mea soție văzând-o în rochie de mireasă”, a declarat Florin Burescu, invitat în emisiunea „Ținuta la control”, prezentată de Romina Băluță, relatează spectacola.ro.

„Maria mi-a îmbrăcat în prezentările de modă zeci de rochii de mireasă, dar nu mi s-a părut nimic wow, deși arătau toate impecabil pe ea. Ei bine, rochia ei de mireasă fiind creionată și făcută suflet lângă suflet, pentru că amândoi am stat acolo și am bibilit la ea și facem în continuare asta, ca să fie așa cum trebuie, simt că o să fie exact ceea ce ne dorim.

Este o rochie de poveste. În momentul în care lucrăm la ea și vine la probe, ne aducem aminte de tot felul de situații din viața noastră. Și, în timp ce mai cos un diamant, un rubin, ne mai aducem aminte de câte ceva. Tocmai de aceea spun că este o rochie de poveste. Chiar i-am spus Mariei că, dacă nu vrea să păstreze rochia, mi-aș dori să o păstrez eu, pentru că eu am câteva piese pe care le-au purtat diverse vedete și aș vrea, la un moment dat, să le am pe toate într-o cameră.

Citește și: Maria Constantin a rămas cu traume după participarea la Survivor România 2023. Ce dezvăluiri a făcut vedeta din tabăra Faimoșilor

Cred că rochia de mireasă va fi piesa de rezistență, pentru că are atât de multe adunate, încât, dacă ar vorbi, ar fi ceva wow. Ultimul scandal al ei cu fostul soț ar fi mic copil. Sunt ferm convins că va îmbrăca rochia de mireasă pentru ultima dată, dar sunt convins și de faptul că, deși a mai trecut de două ori prin fața altarului, în rochie de mireasă, de data aceasta va fi ca niciodată. Așa o simte ea, așa o simt și eu ca persoană din exterior”, a adăugat designerul.