Maria Constantin, decizie de ULTIMĂ ORĂ în scandalul divorţului de Marcel Toader. „Nu este o ruşine…”

Maria Constantin nu se sfiește să reacunoască faptul că trece prin una dintre cele mai dificile perioada din viața sa, dar a dezvăluit cum reuşeşte să treacă peste scandalul divorţului de Marcel Toader.

24 nov. 2017, 12:57
Maria Constantin, decizie de ULTIMĂ ORĂ în scandalul divorţului de Marcel Toader. „Nu este o ruşine…”

Maria Constantin a decis să ceară ajutorul unui psiholog și să facă terapie.

„A merge la psiholog într-o perioadă grea din viața ta nu este nicio rușine. Eu recunosc, am ajuns la psiholog, fac terapie. Și asta m-a ajutat să-mi dau seama că, prin câte am trecut, sunt totuși un om normal, cu toate țiglele pe casă. Că sunt încă un om destul de optimist, care vede partea frumoasă a vieții”, spune Maria Constantin în cadrul unei emisiuni tv.

Marcel Toader, evacuat din cauza datoriilor la întreţinere. Vezi ce sumă fabuloasă are de plătit

Cântăreața susține că mama ei este cea mai afectată de tot scandalul în care ea este implicată: „Cel mai greu a fost pentru mama mea care mă suna și plângea în telefon, iar eu mă abțineam să nu plâng și eu. Multă lume probabil s-a întrebat de ce nu am spus nimic, de ce nu am dat nicio replică. Dar răspunsul meu a fost mereu o nouă realizare. Eu așa am fost crescută, să nu vorbesc despre alții, ci numai despre mine. Iar despre mine vorbește munca mea”.