Maria Dragomiroiu s-a pozat în costum de baie la 68 de ani. Artista arată într-un mare fel

Maria Dragomiroiu s-a pozat în costum de baie, la 68 de ani. Marea artistă de muzică populară are o siluetă demnă de invidiat.

05 nov. 2023, 16:24

Maria Dragomiroiu se află în această perioadă în Statele Unite, acolo unde susține mai multe concerte pentru românii plecați peste Ocean.

Și pentru că între cântări are timp de relaxare, artista, împreună cu soțul său, Bebe Mihu, dar și cu colega ei de scenă, Mioara Velicu, a decis să se bucure de soare, de ocean și de vremea superbă din Miami.

Înainte de a susține un concert pe cinste, în fața a sute de români, Maria Dragomiroiu a mers la plajă, unde nu s-a sfiit să se pozeze în costum de baie.

Chiar dacă are 68 de ani, Maria Dragomiroiu arată superb. Artista are mereu grijă la alimentație, iar acest lucru se vede pe trupul ei tras ca prin inel.

‘Suntem în Naples-Florida, acasă la Simona și Viorel. Mulțumim pentru ospitalitate și prietenie! Celor care se bucură pentru noi, le mulțumim, din Miami!”, a scris Bebe Mihu, la descrierea mai multor fotografii postate alături de Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu și de prietenii lor din Statele Unite.

Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul care o face să arate mult mai tânără

La cei 68 de ani ai săi, Maria Dragomiroiu arată impecabil și e plină de energie, astfel că a fost întrebată de multe ori ce metode aplică pentru a avea un ten și un păr frumos, care o fac să arate mult mai tânără.

Maria Dragomiroiu nu a făcut sport niciodată și se declară o gurmandă, dar cu toate acestea arată impecabil, pentru că face multă mișcare în curtea casei sale, unde dă cu sapa și cu grebla, potrivit propriilor sale mărturisiri. Îndrăgita cântăreață de muzică populară are o singură operație estetică, de blefaroplastie (ridicarea pleoapelor) și nu are în plan vreo altă intervenție.

Eu sunt o gurmandă. Am grijă însă ce mănânc. Un om trebuie să mănânce de toate, organismul are nevoie ca să funcționeze. Dar să ai limită, cât de cât. Dacă o zi mănânc mai mult, a doua zi mă reglez. Stau cu cântarul lângă mine.

Eu nici nu apuc să dorm. Nu am făcut niciodată sport. Nici la sală nu am fost vreodată. Nici la Spa-uri…Eu muncesc fizic, acasă. Asta îmi și place. Eu am crescut la țară și știu ce înseamnă să lucrez pământul, să îngrijesc plante. Stau în grădină și sap. Nici nu ajung bine acasă și pun mâna pe greblă să adun frunzele. Asta e sportul meu, prin muncă”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru Cancan.