Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, se căsătorește astăzi. Primele imagini de la petrecere FOTO

Bucurie mare în familia lui Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal. Fiica sa, Maria Iordănescu, s-a măritat sâmbătă cu iubitul ei care a cerut-o recent în căsătorie la Barcelona. Marele anunţ a fost făcut chiar de fratele ei, Alex.

11 sept. 2021, 17:10

La doar 25 de ani, Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a decis să-şi unească destinul de cel al bărbatului căruia i-a spus cel mai sincer „DA„ din viața sa.

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit. Gigi Becali a fost naşul

Pasionată de lumea sportului precum tatăl ei, Maria Iordănescu a fost cerută în căsătorie în luna mai, în timp ce se afla în Barcelona, oraşul ei de suflet. Fiica lui Anghel Iordănescu a stabilit apoi toate detaliile pentru marele eveniment.

Naş de cununie i-a fost Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a venit cu o condiţie pentru a accepta propunerea tinerilor de a le fi părinte spiritual.

M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Citeşte şi: Maria Iordănescu va fi cununată de Gigi Becali. Ce condiţie i-a pus latifundiarul ca să accepte să-i fie părinte spiritual

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, se căsătorește. Cine a dezvăluit detalii despre petrecerea exclusivistă

”Sora mea se căsătorește”, a scris Alex Iordănescu în dreptul unei imagini de la locul unde se desfășoară acum mult așteptata petrecere.

Maria Iordănescu a îmbrăcat rochia albă de mireasă, a asortat totul cu o pereche de mănuși albe satinate, ținând să le arate tuturor, deocamdată, doar buchetul de mireasă. Buchet format numai din tradanfiri albi, simbol al purității și sincerității, lucruri importante într-o căsnicie ca cea a nașului, conform Spynews.

Citeşte şi: Gigi Becali, operat de urgență! Care e starea patronului de la FCSB

Mireasa a fost dusă la locația exclusivistă, unde va avea loc petrecerea, într-o mașină de epocă, cu șofer, decapotabilă, expunându-și astfel toată frumusețea celor care i-au ieșit în cale.

Citeşte şi: Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta ştirile sportive. La ce post de televiziune va apărea