Maria Iordănescu va fi cununată de Gigi Becali. Ce condiţie i-a pus latifundiarul ca să accepte să-i fie părinte spiritual

Maria Iordănescu, fiica fostului selecţioner Anghel Iordănescu, urmează să-şi pună pirostriile. Maria şi-a dorit ca părinte spiritual să-i fie nimeni altul decât Gigi Becali. Latifundiarul a acceptat propunerea, dar acceptul a venit la pachet cu o condiţie.

13 aug. 2021, 21:11
Maria Iordănescu va fi cununată de Gigi Becali. Ce condiţie i-a pus latifundiarul ca să accepte să-i fie părinte spiritual

Maria Iordănescu (25 de ani) se pregăteşte pentru cel mai important moment din viaţa ei, iar Gigi Becali (63 de ani) a consimţit să-i fie alături, dar cu o condiţie. Omul de afaceri îi va cununa pe tinerii îndrăgostiți, însă nu vrea să ia parte la petrecerea de nuntă.

Dacă altădată becali era sufletul petrecerilor şi rupea în două ringul de dans, acum afaceristul a renunţat la acest hobby pentru că… nu mai suportă muzica.

M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Citeste si Anamaria Prodan s-a afişat alături de un bărbat celebru. Este DIVORŢAT recent şi vine tot din lumea fotbalului

Maria Iordănescu: „Tatăl meu este eroul meu”

Pe 7 mai 2021, în ziua în care s-au împlinit 35 de ani de la victoria Stelei în fața Barcelonei, 0-0 (2-0 d.l.d.), în finala Cupei Campionilor Europeni, Maria Iordănescu a vorbit despre inegalabila performanță la care a luat parte și tatăl său.

Nu am văzut-o (n.r.- finala Cupei Campionilor Europeni din 1986). Nici nu eram în plan să mă nasc, fix 10 ani mai târziu mă nășteam. Vorbeam cu tata și-l întrebam care au fost cele mai importante momente pentru el. Aparent, eu nu fac parte din niciunul. Pe primul loc este Cupa Campionilor Europeni din 1986. Mereu am spus că tatăl meu este eroul meu. Mama mi-a povestit că a stat cu emoții tot meciul. Pe 4 mai este tata născut, pe 7 ne amintim de ziua care a făcut istorie„, a declarat Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, unul dintre eroii Stelei de la Sevilla.

Maria Iordănescu a devenit anul acesta prezentatoarea știrilor naționale, de la ora 18.30, de la Look Sport Plus, după ce a avut o emisiune la Telekom Sport. Ea a absolvit Academia de Studii Economice din București, a urmat cursurile unei școli de televiziune și este fascinată de tot ce ține de sport. Fratele sau cel mai mare, Edward Iordănescu, este unul dintre cei mai valoroși tineri antrenori ai României. Ea mai are doi frați, Andrei și Alex, care au cochetat și ei cu fotbalul.

Citeste si Oana Lis, dezvăluiri în premieră despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru Viorel: „Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui”