Maria Georgiana, Regina Only Fans din România, a recunoscut tot. Ce a făcut i-a şocat pe membrii familiei

Maria Georgiana, Regina Only Fans din România, a surprins pe toată lumea atunci când a postat imagini cu momentul în care a fost cerută în căsătorie. Mai mult, ea a lăsat să se înţeleagă că este însărcinată, fapt care i+a pus familia pe jar.

08 iul. 2023, 15:45
Maria Georgiana, Regina Only Fans din România, a recunoscut tot. Ce a făcut i-a şocat pe membrii familiei

Maria Georgian, cunoscută ca Regina Only Fans din România, este, în continuare una dintre cele mai populare vedete autohtone, chiar dacă acum ea se remarcă pe TikTok.

Vedeta a povestit că a fost victima unor atacuri repetate în mediul online, că  a fost şantajată să plătească dacă vrea să îţi păstreze conturile, dar nu a recurs la astfel de gesturi, preferând să meargă pe calea legală, semnalând aceste aspecte autorităţilor.

Citeşte şi Anca Ţurcaşiu a renunţat la apa din comerţ de ani buni, pentru a folosi o apă specială: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

După ce a depăşit acel moment, Maria Georgiana a avut parte de succes, în continuare, iar recent ea a povestit cum a fost cerută în căsătorie, dar şi ce se ascunde în spatele fotografiei cu ea în impostaza de gravidă.

„Nu sunt însărcinată, este o aplicație care modifică pozele. Am primit foarte multe mesaje. Cererea în căsătorie era o probă. Cea oficială se va întâmpla mai târziu. Mai exact, ne-am oficializat relația, eram pe stradă și a venit așa, ca un joc, în glumă, însă chiar m-am emoționat acum când povestesc. Iubitul meu mi-a spus că va urma și cerea în căsătorie oficială, probabil a vrut să vadă cum reacționez. E bine să știi ce vrei”, a declarat Maria Georgiana, pentru Spynews.

Citeşte şi  Rapha Araujo, femeia Hulk care atrage toate toate privirile. Cum a ajuns să mănânce șapte mese pe zi

Maria a dezvăluit şi cum a început relaţia cu actualul partener, ea fiind cea care a făcut primul pas în acest sens.

 

„Ne-am cunoscut în urmă cu două luni în Barcelona. Eu ieșam cu prietena mea dintr-un club, el era cu un prieten de-al lui pe stradă și pur și simplu l-am salutat. A venit spre mine, am vorbit, ne-am văzut și a doua zi, după care el a plecat pentru că locuiește în Anglia. Inițial nu l-am suportat, ne-am urât așa reciproc. Cu toate acestea, am tot vorbit în fiecare zi. Iar acum i-am spus că merg la Madrid și și-a luat bilet de avion, a venit să mă vadă”, a povestit Maria Georgiana.