Maria Ghiorghiu anunţă schimbarea ordinii la nivel mondial. Ce se va întâmpla cu actualii şefi de state. Previziuni sumbre despre Klaus Iohannis

Maria Ghiorghiu a făcut noi previziuni despre cum se va schimba ordinea la nivel mondial. Clarvăzătoarei i s-a arătat cum șefii statelor vor pleca de la conducere, urmând ca schimbări importante să se producă pe tot globul.

25 nov. 2022, 17:29
Maria Ghiorghiu anunţă schimbarea ordinii la nivel mondial. Ce se va întâmpla cu actualii şefi de state. Previziuni sumbre despre Klaus Iohannis
Maria Ghiorghiu anunţă schimbarea ordinii la nivel mondial. Ce se va întâmpla cu actualii şefi de state. Previziuni sumbre despre Klaus Iohannis

Maria Ghiorghiu anunţă schimbarea ordinii la nivel mondial. Clarvăzătoarea a divulgat pentru BZI LIVE ce soartă vor avea șefii statelor și cum va funcționa lumea în următorii ani, dar şi când va veni noua globalizare.

Maria Ghiorghiu susţine că șefii statelor vor pleca de la conducere unul câte unul, inclusiv Klaus Iohannis, preşedintele României. „La șase și jumătate auzeam un glas care spunea: „Șefii statelor vor pleca unul câte unul. A venit mondialul peste noi, a venit legea mondială”. Aici dădea și nume, dar eu nu mi-am permis să dau nume, pentru că nu vreau să lezez autoritatea cuiva. Cam toți erau la rând care plecau, în frunte cu al nostru. Deci așa a fost mesajul și spunea că a venit legea mondială peste noi. Eu de mult am scris că vine o nouă globalizare, că se va forma un nou guvern, dar va fi la nivel mondial și șefii acelui guvern mondial vor da ordine în fiecare țară, ce și cum să facă, cum să trăiască, ce salarii, ce pensii, deci asta ne așteaptă”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu, premoniţie despre invadarea României de către Rusia: „Am auzit un glas care spunea: Federaţia Rusă în România. Vor cădea bombe”

Clarvăzătoarea susţine că este important să ne lăsăm soarta în mâinile lui Dumnezeu: „Măcar să avem parte de pace și liniște sufletească și pe urmă ce-o vrea Dumnezeu. Iarăși ne gândim, chiar dacă a spus că vine legea mondială peste noi, mă gândesc că asta nu înseamnă că imediat se întâmplă. Poate să treacă un an, doi, trei. Dar asta se preconizează la nivel mondial. Să avem un singur guvern mondial și de acolo să plece toate ordinele. Și atunci ce rol mai au șefii statelor? Știu eu, premierii, președinții, dacă de acolo se comandă totul”.

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu, previziune sumbră: „Războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la uşă”

Maria Ghiorghiu nu se știe când se va implementa noua ordine mondială, dar a amintit de o previziune făcută în anul 2014, când Duhul Sfânt i-a transmis că Rusia va invada Ucraina. „Ca de fiecare dată, niciodată nu mi se spune nici măcar anul. Și de ce spun că nu știu când se va întâmpla? Chiar m-am uitat în urmă pe blog și vedeam în 2014 că scriam că Rusia va invada Ucraina. Deci eu nu mai știam de acest articol și am rămas pur și simplu uimită. Și Rusia, uite, după câți ani a invadat Ucraina, după opt ani. De la mine am scris, de la Duhul Sfânt”, a mai spus Maria Ghiorghiu.