Maria Ghiorghiu, anunţul despre coronavirus care schimbă tot. „Iată că trăim! Trăim fără mască!”

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care ar fi prezis tragedia din Apuseni şi incendiul de la Colectiv, a făcut un anunț îmbucurător ân plină pandemie de coronavirus. Deși autoritățile din România au anunțat că după Paște ne vom confrunta cu un vârf al îmbolnăvirilor, aceasta susține că acest lucru nu vom trece prin aşa ceva și, mai mult de atât, în unele zone se va putea trăi chiar fără masca de protecție.

27 apr. 2020, 18:42
Maria Ghiorghiu, anunţul despre coronavirus care schimbă tot. „Iată că trăim! Trăim fără mască!”

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care ar fi prezis tragedia din Apuseni şi incendiul de la Colectiv, a făcut un anunț îmbucurător ân plină pandemie de coronavirus. Deși autoritățile din România au anunțat că după Paște ne vom confrunta cu un vârf al îmbolnăvirilor, aceasta susține că acest lucru nu vom trece prin aşa ceva și, mai mult de atât, în unele zone se va putea trăi chiar fără masca de protecție.

Nelu Tătaru: Există riscul prelungirii stării de urgenţă dincolo de 15 mai! Condiţia obligatorie pentru relaxarea restricţiilor

Maria Ghiorghiu a abordat foarte mult subiectul coronavirusului în ultima perioadă. Acum, celebra clarvăzătoare a povestit pe blogul său personal că vârful epidemiei de COVID-19 din România nu se va mai înregistra și țara noastră este cu mult mai norocoasă decât Italia și alte state în care s-au înregistrat o mulțime de cazuri de îmbolnăviri și decese.

Alexandru Rafila, despre al doilea val de infectare cu coronavirus: Virozele respiratorii au un trend ascendent în sezoanele reci

„Toata lumea se asteapta la un varf al Pandemiei in Romania,dar nu se va intampla asa. INFECTAREA cu CORONAVIRUS, precum si numarul mortilor vor incepe sa scada.

Iata ce spunea un glas, astazi dimineata: „Iata ca traim! Traim fara masca!”.

Clipă în care vad un oras inspre Rasarit un oras mare si frumos, unde cativa domni imbracati la costum si cravata se urca in masina si-mi arata faţa normala, fara masca, ca sa ma faca sa inteleg ca nu mai e nevoie sa poarte masca. Oamenii care mergeau pe strada erau tot fara masti chirurgicale.

Trebuie sa avem mare grija in continuare si sa respectam toate regulile impuse de specialisti. Sa mai avem puţina rabdare si vom fi bine cu totii!” a scris Maria Ghiorghiu.