Maria Ghiorghiu, avertisment teribil pentru români! După COVID-19, vine o altă BOALĂ GRAVĂ

Maria Ghiorghiu, despre care s-a spus că ar fi presimţit incendiul din Colectiv şi tragedia din Apuseni, vine cu o nouă premoniție cutremurătoare. Celebra prezicătoare spune că nu va fi ultima oară când ne vom confrunta cu o boală gravă și lansează chiar un avertisment sumbru!

08 iun. 2020, 15:45
Maria Ghiorghiu, avertisment teribil pentru români! După COVID-19, vine o altă BOALĂ GRAVĂ

Maria Ghiorghiu a reuşit să stârnească din nou spaima în sufletele românilor. Prezicătoarea vorbește, în una dintre cele mai recente premoniții ale sale, despre o nouă boală, cu tuse printre simptome, care urmează să facă ravagii.

Maria Ghiorghiu, previziune sumbră pentru români: „Veţi cunoaşte şi veţi trăi mânia lui Dumnezeu”

Maria Ghiorghiu a făcut legătură cu un articol care vorbea despre un val de infectări cu tuberculoză.

„Ne-om cutremura de tuse!”, spune Maria Ghiorghiu că a auzit, în una dintre premonițiile sale.

Maria Ghiorgiu, previziune macabră pentru români, i s-a arătat a cincea Apocalipsă

Prezicătoarea a făcut o legătură îngrijorătoare cu un val de îmbolnăviri de TBC care ar urma să lovească România: „Cred că am scris cândva, nu mai știu când, că în ROMÂNIA vor fi multe cazuri de TBC”.

„Dragii mei, ni se pare acum că totul va reveni la normal. Dar nu va fi deloc așa! Nu ne vor lăsa să ne bucurăm de viață, de sărăcia noastră în care trăim, ci vor avea grijă la nivel mondial, ca atunci când credem că am scăpat de griji și începem să ne mai revenim, ne vor călca iar în picioare”, a mai scris Maria Ghiorghiu.


loading...