Maria Ghiorghiu dezvăluie cum arată extratereştrii. „Sunt albi, sunt pufoși, exact cum e zăpada proaspăt căzută” VIDEO

Maria Ghiorghiu a dezvăluit că în Univers există și alte forme de viață și că mai sunt și alte planete locuite. Celebra clarvăzătoare susţine că i s-au arătat fiinţe extraterestre, care seamănă destul de mult cu oamenii.

07 dec. 2022, 17:47
Maria Ghiorghiu dezvăluie cum arată extratereştrii. „Sunt albi, sunt pufoși, exact cum e zăpada proaspăt căzută” VIDEO
Maria Ghiorghiu dezvăluie cum arată extratereştrii

Maria Ghiorghiu dezvăluie cum arată extratereştrii. Clarvăzătoarea a dezvăluit pentru BZI că i s-au arătat alte meleaguri cu temelii turnate pentru gard și pentru case, în care se afla un bărbat înalt, care ținea de mână un copil. Acolo erau case, erau pomi verzi, așa cum vedem pe Pământ.

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu anunţă schimbarea ordinii la nivel mondial. Ce se va întâmpla cu actualii şefi de state. Previziuni sumbre despre Klaus Iohannis

„Categoric există și alte forme de viață. Eu, exact așa cum am mai spus, nu știu ce planetă era, dar vreau să zic că vedeam undeva sus, cum ne-am uita noi la soare, cam pe la ora două după-amiază, vedeam cum e Pământul nostru, doar că nu era cu nisip, chiar era pământ și erau turnate temelii pentru gard, pentru case, exact așa cum avem noi. De acolo, vine în fața mea un bărbat cam până la doi metri jumate – trei metri înălțime, ducând de mânuță un copilaș, cum ar fi al nostru de patru-cinci ani. Copilul îi ajungeam cam până la genunchi, atât de mic era față de taică-su, care era foarte înalt. Și îl vedeam cum îl ia de mână și copilul voia să se urce pe acea temelie, care era înaltă aproape de un metru. Vreau să spun că vedeam într-adevăr, era pământ, erau case, erau pomi verzi, nu știu ce planetă este, dar mai sunt planete locuite”, a mărturisit Maria Ghiorghiu.

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu, previziune sumbră: „Războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la uşă”

Prezicătoarea a mai precizat că a văzut și extratereștri: „La un moment dat vedeam și extratereștri, acei omuleți gri-deschis, care erau undeva, ca să spun așa, în inima pământului. Acolo își clădeau singuri case, exact cum clădim noi. Ei munceau exact cum muncim noi, oamenii. Am văzut extraterești, de exemplu, când se mai construia câte un spital. Îi vedeam pe acei omuleți gri, care pur și simplu le dădea forță oamenilor care lucrau, care puneau cărămidă cu cărămidă. Da, există multe forme de viață, multe ființe, nații de extratereștri aș vrea să spun. Sunt extratereștri albi, sunt pufoși, exact cum e zăpada proaspăt căzută. Aceștia sunt extratereștri foarte buni, sunt foarte veseli, în primul rând. Sunt foarte, foarte jucăuși, se joacă între ei. Au capul rotund, sunt albi, pufoși, au ochii albaștri, spre deosebire de ceilalți, pe care îi știm, cu ochi negri și oblici. Arată la chip ca și noi, oamenii, doar că îi vedem că sunt extratereștri”.