Maria Ghiorghiu, dezvăluiri despre Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. „România este deja grădina Maicii Domnului şi va fi al doilea nou Ierusalim” VIDEO

Maria Ghiorghiu a vorbit despre sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavriil, care are loc pe 8 noiembrie, şi a dezvăluit că aceștia stau în fața tronului împărătesc și se roagă pentru noi.

07 nov. 2022, 19:25
Maria Ghiorghiu, dezvăluiri despre Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. „România este deja grădina Maicii Domnului şi va fi al doilea nou Ierusalim” VIDEO
Maria Ghiorghiu, dezvăluiri despre Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. "România este deja grădina Maicii Domnului şi va fi al doilea nou Ierusalim"

Maria Ghiorghiu, dezvăluiri despre Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. Clarvăzătoarea mai susţine că România va fi al doilea nou Ierusalim. „Ei sunt acolo în fața tronului împărătesc și se roagă pentru noi. Îngerul Gavriil este îngerul Dreptății și dacă aici, pe Pământ, suntem neîndreptățiți, faptul că noi vom fi al doilea nou Ierusalim, Arhanghelul Mihail va avea grijă să facă dreptate. Nu numai nouă, dar în special României, pentru că România este deja grădina Maicii Domnului și va fi al doilea nou Ierusalim”, a mărturisit Maria Ghiorghiu într-un interviu pentru BZI LIVE.

Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil sunt săbătoriți de creștini pe 8 noiembrie. În fiecare an, la această dată, Biserica cinsteşte Soborul Sfinţilor Mihail şi Gavriil şi al tuturor Puterilor cereşti celor fără de trupuri. Astfel, nu sunt prăznuiţi doar Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, ci toate cetele îngereşti care au rămas alături de Dumnezeu.

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie tulburătoare în vis: „Văd Cerul ca de noapte de culoare albastru violet strălucitor”

Sfântul Arhanghel Mihail

In limba ebraica, numele sau inseamna „Cine este ca Dumnezeu?”. El este cel care „striga”: „Sa luam aminte, noi, care suntem fapturi, ce a patimit Lucifer, cel care era cu noi: cel ce era lumina, acum intuneric s-a facut. Ca cine este ca Dumnezeu?”, si asa s-a intocmit soborul, adica adunarea si unirea tuturor ingerilor. Pe seama sa se pune si calauzirea lui Lot si a familiei acestuia la iesirea din Sodoma, precum si protectia speciala a poporului lui Israel. Ii scoate din cuptor pe cei trei tineri din Babilon, il sprijina in lupta pe Ghedeon, il mustra pe vrajitorul Valaam si il elibereaza din inchisoare pe Sfantul Apostol Petru. Conform Scripturii, toti mortii  vor iesi din morminte la glasul trambitei Sfantului Arhanghel Mihail. In iconografie, Arhanghelul Mihail este reprezentat purtand in mana o sabie de foc, semn ca el pedepseste pacatul. Sfantul Arhanghel Mihail este pomenit in cartile Vechiului Testament ca fiind prezent mai ales acolo unde Dumnezeu pedepseste nedreptatea. Din acest motiv Arhanghelul Mihail se arata a fi un inger al dreptatii Dumnezeiesti (sursa: crestinortodox.ro).

Sfântul Arhanghel Gavriil

In limba ebraica, Gavriil inseamna „barbat-Dumnezeu”. Numele sau contine concentrat vestea ca Dumnezeu Se va face barbat, ca va asuma firea omeneasca. Vesteste Sfintilor Parintilor Ioachim si Ana nasterea Maicii Domnului, ii descopera lui Zaharia nasterea Inaintemergatorului. Pastorilor le arata ca li S-a nascut Prunc, pe Iosif, logodnicul Mariei, il intareste ca sa nu se indoiasca de nimic, calauzeste Sfanta Familie in Egipt si aduce femeilor mironosite vestea Invierii Domnului. Arhanghelul Gavriil este reprezentat in iconografia ortodoxa purtand in mana o floare de crin alb, ca simbol al bucuriei si binecuvantarii. Arhanghelul Gavriil este ingerul bunatatii si milostivirii lui Dumnezeu (sursa: crestinortodox.ro).

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie despre viitorul omenirii, care dă fiori: „Multe braţe îmbrăcate în mâneci negre, care aplaudau frenetic”

„Îngerul Gavriil știm că i-a bine-vestit Fecioarei Maria că va naște pe Hristos, este îngerul darului și sunt sigură că va reversa din darul său și asupra poporului român și nu numai, dar în mod special asupra României, deoarece România este țara aleasă de Dumnezeu, ca să devină al doilea nou Ierusalim. Este țara în care Mântuitorul va sosi pe norii cerului și va judeca și viii și cei care sunt adormiți, îi va scoate din morminte. Este un subiect foarte frumos și e mult dezbătut””, a mai spus Maria Ghiorghiu.